2789

معده درد مثل همیشه ..

بعلاوه اینکه انگار یکدفعه سفت میشه

رهــــاصالحـے..................................سلام سلام رها هستم. یه دختر پر حرف و پر انرژی 😅💪🏻عاشقه: خندیدن و مسخره بازی و اذیت کردن آدمای مورد علاقم🫶🏻😂گاهی خیلی مهربون، گاهی خیلی لجباز ولی در کل ادم بی آزاریم قول میدم😁🩵 پروف خـــــــودمم 🎀اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم چون ، پشت هر اکانتی قلبی میتپــــ❣️ــــه .

عصبی میشی درد میگیره

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منظورت گاسترین عصبیه دیگه؟!

با هیجانات مثل استرس غصه ترس گریه حرص جوش درد میگیره گاها بالا میاری

تا یکم غذا میخوری درد میگیره تیر میکشه و چیزای تند و گازدار برات عذابن نمیتونی بخوری

وقتی حرص میزنی جوش میزنی تا مدت ها معدت حساسه هرچی بخوری پس میاری درد میگیره

رهایش کن مرنجان خویشتن را..🕊️🌿

افرین دقیقا. منم معدم عصبیه

منمم.. دایم درحال خوردن قرصم که درد معدم ساکت شه به زندگیم برسم

من زندگیمو مختل کرده یکبار تو مدرسه شرایطم اوکی نبود ی استرس بدی بهم وارد شد با بیشتور ترین اکیپ مدرسه دعوام شد من بیزبونم تا دعوا میکنم حالم بد میشه..خلاصه اونا اومدن کن منوبزنن بهم فشار اومد کل جونم میلرزید نفسم نمیتونستم بکشم تا نیم ساعت دائم بالا میاوردم معدم تیر میکشید ی لیوان ابقند که معاون مدرسه بهم داد رو هم شکوندم 🤣🤣

منمم.. دایم درحال خوردن قرصم که درد معدم ساکت شه به زندگیم برسممن زندگیمو مختل کرده یکبار تو مدرسه ش ...

من از بچگی مشکل معده دارم... ابتدایی بودم اسید معدم میومد بالا گلومو میسوزوند ...الان سی و پنج سالمه. سال هاست 🤕

من از بچگی مشکل معده دارم... ابتدایی بودم اسید معدم میومد بالا گلومو میسوزوند ...الان سی و پنج سالمه ...

اخ اخ من4ساله

دقیقاا امروز اشکنه خوردم قشنگ داره بالاپابین میشه

من حتی چایی میخورم ترش می کنم🤕

خداروشکر برا چایی اینجوری نیستمم😭😭🤣

من فامیل نمیدونن مشکل معده دارم مامانم گفته به کسی نگو عیب بزارن روت

خونه داییم بودم داییم اصرار کرد نوشابه بخورم هرچی انکار کردم نشد اخرسر مجبور شدم بخورم. بزور دردو تحمل کردمم اخرشب بعد مهمونی رفتم بیمارستان شب نشینی🤣🤣