2789
عنوان

دایی نمک نشناس و مامان ساده من

1 بازدید | 2 پست

نمیدونم چرا هر چقدر بد باشه هم دوسش دارم هم دلم براش می سوزه

این داییم خیلی نمک نشناسه سر یه تیکه زمین که هیچ ربطی به داییم نداشت و بین مامانم و خاله هام بود و مامانم و خاله هام هیچ مشکلی از این بابت نداشتن و قرار بود بین شون تقسیم شه یه زمین خیلی خیلی کوچیک که به درد هیچی نمیخوره بین زمین مامانم و خاله هامه که قرار بود به ادامه زمین شون وصل شه

داییم بلند شده دعوا راه انداخته این زمین رو بدین من یه متن نوشته گفته امضا کنین بدین من مامانم امضا نکرده بود چقدر بهش توهین کرده بود که چقدر زمین دارن و پول دارن یه تیکه زمین به من نداد فلانی یعنی مامان من چقدر خسیسه و اینجور حرفا در حالی که ما داریم با حقوق بازنشستگی زندگی می کنیم اگه زمینی چیزی هم بابام داره از باباش به ارث رسیده هیچ استفاده ای ما الان نداریم و هیچ ربطی هم به داییم نداره

داییم مریض شده همین مامان من که اینقدر بهش توهین کرد داره خرج دوا و درمونش رو میده در حالی که وضع خودمون هم خیلی خیلی معمولیه داییم اون زمین به هیچ درد ش نمیخوره چون کوچیه اگه هم میخواست برداره بعدش باید به ما یا خاله ام می فروخت چون بین زمین های ماست یعنی تو فکر کن میخواد این زمین رو بگیره بعد به خواهراش بفروشه در حالی که هیچ سهمی از این زمین نداره اون چند برابر این زمین گیرش اومده چشمش دنبال اینم هست

اصلا کوتاه نیایدلیلی نداده اگه حقش نیست سهم ببره اما اگه ارث پدر مادرشون و به همه رسیده خب فرق میکنه

زمین برام مهم نیست اصلا از این ناراحتم که سر یه تیکه زمین ناچیز اینجوری به خواهرش توهین میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: