2789

نه بابا اصلا جالب نیست

همین الانم وزن و قدت به هم نمیاد و زیاده

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میشه توضيح بدی172 باید 75 بشممن که فعلا 67

من مربی بدنسازیم گلم

قد ۱۷۲ باید نهایت ۶۲ کیلو باشی

حالام زیاد نیستی توپری

مگه اینکه استخوان بندیت درشت باشه

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
من 26 از فرودین 62 شدم 67 با کالری شماری

26 سنی نیستکه میگی بچگونه نباشی

منم33سالمه دوتابچه دارم162قدمه 66کیلوام

راضیم ازخودم اصلادوست ندارم گنده شم گنده هیکل بده براخانوما

26 سنی نیستکه میگی بچگونه نباشیمنم33سالمه دوتابچه دارم162قدمه 66کیلوامراضیم ازخودم اصلادوست ندارم گن ...

نمیدونم چرا دوست ندارم

خیلی حجیم بشه بدنم خیلیا میگن بکن خیلی میگن تا 75 یا 80 ببر

گلی عکس سایزهاتو نگاه کن

یه خورده خیلی کم شکم و پهلوتو کم کنی عالی میشی

بقیش خوبه

خرابش نکن بعدا پشیمون میشیا

من میگم کمه گلی حجم بازو ببین لاغرم

لاغر نیستی رو فرمی