2789
عنوان

شام چی میزارید🤔😓

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 106 پست
میشه لطفا برا مادرشدن منم دعا کنی اسمم سمیه هست البته اگر راضی هستی

اره عزیزدلم حتما دعا میکنم برات

ایشالا به زودی خدا دامنت رو سبز کنه یه نینی تپل و خوشگل و سالم بده بهت عزیزم 😍استرس نداشته باشه امیدوارم به زودی مامان بشی عزیزم😍

اتفاقا زوگو نیستی بهش یاد دادی کاراش رو بکنه منم الان مجردم یادم نمیاد از بچگی کارای خونه کارای،شخصی ...

چه مادر عاقلی

بعدا هر چی بزرگتر بشی قشنگ درک میکنی چه لطفی درحقت کرده که همه چی رو یاد گرفتی

دوست ندارم بزرگ بشه و تنبل بار بیاد

دوست دادم مثل باباش باشه و همه جوره کنار همسرش

خدا حفظش کنه مامانتو ❤️

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه لطفا برا مادرشدن منم دعا کنی اسمم سمیه هست البته اگر راضی هستی

منم دعا میکنم برات شمام منو دعا کن این ماه باردار باشم انشالله همین ماه جفتمون نی نی دار میشیم بیبی چکت مثبت شد تگم کن یادت نره خوشحال میشم❤️😍

خوشگلای من توجه کنن 💚💚💚لطفا برای ظهور آقاصاحب الزمان عج یه صلوات بفرستین💚💚💚

اره عزیزدلم حتما دعا میکنم برات ایشالا به زودی خدا دامنت رو سبز کنه یه نینی تپل و خوشگل و سالم بده ب ...

مرسی از دعای قشنگت ان شاءالله

شرمنده بخدا ک انداختم تو زحمت جوری شده ک ب همه رو میندازم میگم شاید خدا صدای اونارو شنید 😔

لطفا هرکس امضامو دید ب نیت مادرشدن سمیه بدون دوا درمون حمد صلوات بخونه ممنون

منم دعا میکنم برات شمام منو دعا کن این ماه باردار باشم انشالله همین ماه جفتمون نی نی دار میشیم بیبی ...

اخییی الهی عزیزم چشم حتما برات حمد صلوات خوندم

ان شاءالله ب حق علی اصغر هم شما هم من و هم تمام منتظرا صاحب فرزند سالم و صالح بشیم و بزرگ شدنشون رو ببینیم

مرسی از دعای قشنگت ان شاءالله شرمنده بخدا ک انداختم تو زحمت جوری شده ک ب همه رو میندازم میگم شاید خد ...

منم همینم از همه التماس دعا دارم برای مادرشدن میگم شاید ب دعای بقیه خدا منم لایق مادر شدن بدونه🥹🥀💔😭

سال هاست ندیدم مادرم حتی براش مهم باشه ناهار و شام چی باشه ، همیشه منت گزاشته مگه من نوکر باباتونم ک ...

عزیزم بیا بغلممممم❤️🩹🥲بخدا منم مامانم کار نمیکنه چرا دورغ بگم خرید بیرون میکنه همه چی ولی اصلا کار خونه وغذا نمیزاره درکت میکنم

گریه نمیکرد اما از چشمانش غم میچکید🖤

چه مادر عاقلی بعدا هر چی بزرگتر بشی قشنگ درک میکنی چه لطفی درحقت کرده که همه چی رو یاد گرفتی دوست ن ...

قربونت برم بخدا تعریف نمیکنم همه چی بلدم کار خوبی میکنی پسرت وقتی بزرگ که بشع تشکیل خانواده بده همسرش چه دعای در حقت میکنه عزیزم ایشالله سایتون بالای سرش باشه ❤️❤️❤️❤️

گریه نمیکرد اما از چشمانش غم میچکید🖤

اخییی الهی عزیزم چشم حتما برات حمد صلوات خوندم ان شاءالله ب حق علی اصغر هم شما هم من و هم تمام منتظر ...

چشمت بی بلا چشمات سلامت باشه قربون دل مهربونت خداخیرت بده خواهرگلم خدا از دهنت بشنوه ممنونتم ک باقلب پاک مهربونت دعام میکنی عزیزم منم ب نیتت یه زیارت عاشورا میخونم ک انشالله همین ماه باردار بشی🌹🌹🌹

هنوز هیچی🫤🫤

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

چشمت بی بلا چشمات سلامت باشه قربون دل مهربونت خداخیرت بده خواهرگلم خدا از دهنت بشنوه ممنونتم ک باقلب ...

الهی گل مهربونم ان شاءالله قسمت خودت بشه ب زودی زود همین ماه

شما ک روزای اخربارداریته توروخدا منو دعا کن منم این ماه باردار باشم خواهرم انشالله نی نی خوشگل صحیح ...

عزیزم انشالله که بارداری

تایپیک بعدیت بیبی چک مثبت باشه گلم😍💋

استرس نداشته باش برات خوب نیست قشنگم

ایشالا خدا یه نینی سالم و صالح میزاره تو دلت😍

از این ماه مامان میشی قشنگم💋😍

قربونت برم من انشالله منم نینیم سالم بیاد پیشم

[QUOTE=414830658]منم همینم از همه التماس دعا دارم برای مادرشدن میگم شاید ب دعای بقیه خدا منم لایق مادر شدن بدونه🥹🥀...[/QUOTE

ان شاءالله خدا هیچکسو بت بچه امتحان نکنه

بخدا چند روز پیش خونه مادرم بودم یهو جلو همسایه مادرمینا اشکم سرازیر شد اونم از درد دلم باخبر شد😔