2789
عنوان

خیلی پرخورم در حدی کههههه

1 بازدید | 19 پست

نمیتونم جدیدا نماز بخونم حوصلم سرمیره سرنماز بین دوتا نماز چیزی میخورم شب تا صب تو فکر خوردنم پولام همه رو دادم خوراکی

چربیای پشت و کمر و شکمم بیشتر شده از خودم دارم بیزار میشم یه جوری معدم پره که نمیتونم خوب راه برم و همش میخوابم مثلا تا ۳ ظهر خوابم پامیشم کلی چیزی میخورم انگار فقط مغزم برای خوردن منو هدایت میکنه یا یه جنی تو بدنمه بعد باز میخوابم شب پا میشم دو ، سه همینجور ۵ صب هی تو بخچال میخورم ساعت ۷ به خودم میام کلی گریه میکنم از ترس چاقی و تا شب میلرزم از استرس

اینم بگم تو خونوادمون رابطم خوب نیس با والدینم و سنمم رفته بالا سرکارم نمیرم شهرمونم کوچیکه و خونمون خیلی بده از صدای بچه های همسایه میترسم و دائم استرس دارم صداشون نیاد و هندزفری میزارم

کاش بمیرم 😭😭😭😭😭😭😭

افسرده شدی

به درون خودت برو ببین چی خوشحالت میکنه

همه چه عادی میشه و یادمون میره که چی شد 💔من گل مهرم همونکه دخترش تصادف کرد کاربریم رفته و هر چی تلاش کردم برنگشت💔 ۲۱.09.1391💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببخشید یاد پسر زبیر افتادم تو فیلم مختار🤣🤦♀️

جدا از شوخی اگه نمیتونی ترک کنی خوراکی رو حداقل ورزش کن

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

یجورایی حق داری

ولی مبتید تسلیم اوضاع بشی

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...