2789
عنوان

شوهرم گفت بچتو نمی‌خواهم

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 63 پست
دوستان چرا سریع جبهه میگیرید نه استارتر مقصره ، نه همسرش عزیزم همسرت درک نمیکنه بارداری چیه و چه سخت ...

من باردارم نبودم گاهی یهویی خالی میشدم و بی حال میشدم

دلآ نفسم هستم ....آقایون درخواست ندن خودتون رو پاره همکنید تایید نمیکنم به نی نی یار اسکرین میفرستم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یه جوری اینجا نظر میدن که یعنی داری واسه یارو بچه هم میاری باید مطیع امرش باشی اصلا حالت بدنباشه مدام بزنی برقصی وگرنه ده تا رقیب بیرون براش ریخته . جامعه عجیبی شده . خب حال و حوصله نداشته مگه زوره بچه خود شوهره هست فامیلی اونم میادو....

خب شاد باش هرکسی باشه حوصله ش سر میره با یه آدم خسته🗿

چشم امر دیگه ای هست بگید

دلآ نفسم هستم ....آقایون درخواست ندن خودتون رو پاره همکنید تایید نمیکنم به نی نی یار اسکرین میفرستم...

با همین فرمون بری جلو افسردگی مزمن رو شاخشه

تراپیستم چند وقت قبل گفت داری ولی من قرص نخوردم بخاطر عوارضش

باهاش حرف بزنبگو عشقم میبینی که باردارم و سطح هورمونام بالاست گاهی رو مود نیستم و انرژیم میفته. ولی ...

سینگل نیستم ولی نیشم باز شد 🤣🤣🤣

❤️H❤️ آقایون درخواست دوستی ندهندبا سپاس

تو این گرما کجا میخواد بره بزارین عصر برید بیرون

میخواستیم عین کمپ بریم جنگل

من باردارم نبودم گاهی یهویی خالی میشدم و بی حال میشدم

یه آزمایش بده

شاید کمبود ویتامین یا آهن باشه

شاید بدنت کمبود کربوهیدرات داشته باشه

یه کمم به خودت انگیزه و حال خوب تزریق کن ❤️

اینم یادت باشه

خانوما به خاطر چرخه ی هورمونی بدن ، حال و سطح انرژیشون فرق داره

اما آقایون به خاطر سطح کورتیزول و تستسترون انرژی بیشتری دارن

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

یه آزمایش بدهشاید کمبود ویتامین یا آهن باشهشاید بدنت کمبود کربوهیدرات داشته باشهیه کمم به خودت انگیز ...

کم خون هستم مهرماه آزمایش دادم

والا من آماده شده بودم حمام رفتم آرایش کردم لباس پوشیدم ولی از خونه تا ماشین نمیدونم چیشدددد گفتم نم ...

میدونی الان شوهرت از تو حسایتر شده، مردا میرن تو بحران چون به بچه حسودی می کنن. اونام مثل ما نگران تقسیم شدن دوست داشتنه و عشق هستن شایدم میترسه بخاطر اومدن بچه کمتر دوسش داشته باشی. احتمالا بخاطر همین شوهرت بهانه گیر شده

اصلا بارداری هیچی آدم عادی همه روز شاذ د شنگول هستید

من آخرای بارداریمه اتفاقا وضعیت خیلی سختی دارم قشنگ درکت میکنم

ولی خب دیگه تو مسافرت خودمو بقیه رو اذیت نمیکنم اگه حال نداشته باشم کلا نمیرم اگه برم هم خب مودی بازی درنمیارم🤣🤣

توام یکم تحمل کن عزیز دلم اینجوری الکی خودتو هم غصه دار کردی پاشو زنگ بزن بیاد باهم برین از دلت دربیاد یادتون بره آشتی کنید بمونی تنها بدتر فکروخیال و استرس و ناراحتی میکنی برای بچه سمه