2789
عنوان

شوهرم گفت بچتو نمی‌خواهم

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 63 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اصلا دلم نمیخواد برم بیرون میدونی انرژی لباس پوشیدن هم ندارن نکه گشنه باشم نه انرژی ندارم

خب سفر نمیرفتی

نمیشه که اینجوری

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اه اعصابم خورد شد. خودش بچه خواسته حالا دنیا نبومده داره دبه می کنه؟ و چقدر بی درکه نمی فهمه خانم باردار حساس میشه و توجه بیشتر میخواد. ببخشیدا شوهرت چقدر بچگونه رفتار می کنه

باهاش حرف بزن

بگو عشقم میبینی که باردارم و سطح هورمونام بالاست گاهی رو مود نیستم و انرژیم میفته. ولی به عشق و پشتوانه تو حاضر شدم مادر شم اینکه بگی بچه رو نمیخوام خیلی ناراحتم میکنه🥺

بعدم لباتو مثه بچهها آویزون کن که مجبور شه بغلت کنه عذرخواهی کنه😅😂

نیشت رو ببند سینگلعلی 😇😂😂

این تجربه ها رو همه ما داریم ،انگار مردا میرن تو بحران زنشون باردار میشه،آخرشم بچه مال اوناس ،کاشکی دخترا اینو بفهمن

متاهل ۴۰ ساله و مادر سه فرزند،برادر محترم لطفا درخواست نده ،بنده جای مادرت!

خب سفر نمیرفتی نمیشه که اینجوری

حالل دیروز بیرون بودیم دیشب دریا بودیم یه امروز رد گفتم حسش نیست

دلآ نفسم هستم ....آقایون درخواست ندن خودتون رو پاره همکنید تایید نمیکنم به نی نی یار اسکرین میفرستم...

خیلی بستگی به لحن گفتن داره. بعضی چیزا هنر گفتمان زنونه ستاکه بیانت همین مدلی بوده ک نوشتی، حق داره ...

چرا

دلآ نفسم هستم ....آقایون درخواست ندن خودتون رو پاره همکنید تایید نمیکنم به نی نی یار اسکرین میفرستم...

شوهرمنم گاهی از این اداها در میاره... با خودم میگم انگار من شوهرشم😁

والا من آماده شده بودم حمام رفتم آرایش کردم لباس پوشیدم ولی از خونه تا ماشین نمیدونم چیشدددد گفتم نمیرم بذار بعد

بیخیال بابا یسری ها هم خیلی شلوغش میکنن دیگه

اصلا بارداری هیچی آدم عادی همه روز شاذ د شنگول هستید

دوستان

چرا سریع جبهه میگیرید

نه استارتر مقصره ، نه همسرش

عزیزم

همسرت درک نمیکنه بارداری چیه و چه سختی و حالی داره . اعتراض کرده اما از روش اشتباهش

خواسته بهت خوش بگذره

شما هم حق داری . بارداری همینه . یهو آدم خالی میشه و بی حال

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩