2789
عنوان

چرا ابن حس تموم نمیشه

1 بازدید | 11 پست

هفت روزه هیچ خبری نگرفته

من نمیخواستممممم دوباره بیفتم تو دام عشق مزخرف

انگار دوسش داشتم

قبلیو عین خیالمو نبود بااینکه۴سال بودیم ک تهشم اوضی گری کرد

چرا اینطوری میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ولی من تو مدت کم دوسش داشتم

میفهمم چی میگی من دوسال با یکی بودم که اولش دوستش نداشتم ولی بعدا واقعا عاشقش شدم و الان همه چیزو سپردم به زمان هرکسی لیاقت ارزش گذاشتن نداره تو هم همینکارو کن

دقیقا دیگ حال ندارم ...خستم از همه چی

ببخیال سیسی مطمئنم بدتر از من نیستی دیگه من تا خودکشی و نمیدونم قرص اینا کارم کشید دورشون خط بکش دنبال توسعه فردیت و لذت از زندگیت باش این داستانارو بیخیال شو قسمتت خودش یروز میاد جلوی پات کلی هم قدرتو میدونه

ببخیال سیسی مطمئنم بدتر از من نیستی دیگه من تا خودکشی و نمیدونم قرص اینا کارم کشید دورشون خط بکش دنب ...

منم پنیک اتکای شدید دارم قرص میخورم روزی ک دعوا کردیم منو ب خدا رسوند مامان بیچارم سوخت جیگرش منو دید

ببخیال سیسی مطمئنم بدتر از من نیستی دیگه من تا خودکشی و نمیدونم قرص اینا کارم کشید دورشون خط بکش دنب ...

ایشالا یکیم برای تو پیدا بشه کسی ک قدرتو بدونه ادم باشه عزیزم:)از این احمقا بدور باشی امیدوارم

منم پنیک اتکای شدید دارم قرص میخورم روزی ک دعوا کردیم منو ب خدا رسوند مامان بیچارم سوخت جیگرش منو دی ...

الهی بگردم اره مامان منم منو میدید حالش از خودم بدتر میشد بخدا ارزش ندارن تو پیشرفت کن همه میان میوفتن به پات اینا ارزش ندارن واقعا