2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دقیق نمیشه قطعی گفت هر اختلاف سنی میتونه خوب باشه یا بد ، اختلاف زیاد بعضی ها دارن خیلی خوشبخت هستند ولی بعضی ها نه .

معمول و مرسومش تا 10 سال هست ، البته بازم بستگی به پختگی زن و مرد داره

من ۲۷سالمه و خاستگارم ۴۲

فکر کنم س سال دیگه از جوونیش مونده

چهل و پنج اغاز میانسالیه

باز به خودتون برمیگرده ممکنه سن بیولوژیکش سی باشه و جوونتر از سن تقویمیش باشه

اگه بقیه چیزاش اوکیه خو اوکیه

همدیگرو نمیتونن درک کنن

اونی که سنش بیشتره بی حوصله س و نمیتونه نیاز های روحی طرف مقابل رو ارضا کنه و سعی در کنترلگری داره

اما با این حال بعضی وقتا استثنا هم وجود داره

سخن بی تو مگر جای شنیدن دارد؟ نفس بیتو مگر نای دمیدن دارد علت کوری یعقوب نبی معلوم است شهر بی یار مگر ارزش دیدن دارد...

اختلاف سنی با توجه به آدمهای مختلف به نظرم متفاوته..

ممکنه یه پسری ۳۰ سالش باشه ولی به بلوغ فکری نرسیده باشه و مغزش اندازه پسر ۳۰ ساله نباشه برای همین باید بره با چند سال کوچکتر از خودش ازدواج کنه ولی ممکنه یه پسر ۳۰ ساله خیلی عاقل و با تجربه باشه برای همین همچین کسی میتونه با یه دختر بزرگتر از خودش ازدواج کنه اتفاقاً خوشبخت هم میشه..

پس برای همه نمیشه یه نسخه پیچید ..

سنی اولویت مهمه ولی همه چی نیست

شما با خواستگارت رفت و آمد کنید جلسه مشاوره هم برید تا اون بیشتر راهنمایتون کنه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی

من ۲۷سالمه و خاستگارم ۴۲

راستش زیاده

شما هنوز جوانی و ایشون وارد میانسالی میشه

قطعا زود بچه میخواد چون سنش بالاست و کافیه شما مایل نباشی،ممکنه مشکل پیش بیاد

از دوتا نسل متفاوتین شاید خیلی نتونین همو درک کنید

بنطرم بایه مشاور کاربلد و حرفه ایی مطرح کنید تا توی تصمیم گیری کمکتون کنه

خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که تو نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!

• تفاوت در مرحله زندگی: ممکن است یکی در حال ساختن شغل باشد و دیگری به فکر بازنشستگی یا کاهش فعالیت.
  • اختلاف در انرژی و سبک زندگی: علاقه به تفریح، سفر یا فعالیتهای اجتماعی ممکن است متفاوت باشد.
  • تفاوت نسلی: نگرش به فناوری، تربیت فرزند، مسائل مالی یا ارزشهای اجتماعی میتواند متفاوت باشد.
  • فشارهای اجتماعی و خانوادگی: اطرافیان ممکن است قضاوت یا دخالت کنند که بر رابطه اثر بگذارد.
  • مسائل سلامت در سالهای بعد: با افزایش سن، احتمال بروز مشکلات جسمی برای فرد بزرگتر بیشتر میشود و ممکن است مسئولیت مراقبت بر عهده همسر دیگر قرار گیرد

رفتم تاپیک قبلتو خوندم

طرف ۴۲ سالشه کارشناس دادگستریه تاحالا خونه نخریده ولی الان میکه دوساله میخرم؟

چقد ازین وعده ها داده شده عمل نشده. درامدشم فک نکنم زیاد باشه. اختلافتونم ک زیاده. خونه هم ک نداره

نمیدونم مگر اینکه بقیه مواردش خیلی خوب باشه

ایشون راه و ساختمان هستند

راه و ساختمان پرونده هاش خوبن. ولی به خیلی چیزا بستگی داره که قضات به عنوان کارشناس بهشون پرونده بدن یا نه.

ولی اختلاف سنیتون زیاده. پس فردا باید سریع پست سر هم بچه بیاری که اختلاف سنشون با پدرش زیاد نشه.

همدیگرو نمیتونن درک کنن اونی که سنش بیشتره بی حوصله س و نمیتونه نیاز های روحی طرف مقابل رو ارضا کنه ...

نمیدونم میخوان رضایت منو جلب کنند یا چی

اصلا مخالفت نمیکنند باهام

بحث هم نمیکنند

راه و ساختمان پرونده هاش خوبن. ولی به خیلی چیزا بستگی داره که قضات به عنوان کارشناس بهشون پرونده بدن ...

دقیقا آخر من هرچقدر هم زود بچه بیارم باز خیلی دیره برای ایشپن