2789
عنوان

کیا عروسی نگرفتن🥹

1 بازدید | 22 پست

تو دلتون مونده و پشیمونید؟من عروسی نگرفتم الان یه هفته هست خونه خودمم...اما با همسرم عکس گرفتیم و با خانوادمم عکس دارم ولی اینستا رو میبینم همه جشن های لاکچری یکم دلم میگیره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم جشن نگرفتم و رفتم ماه عسل تازه سال بعدش😂نه همون موقع، پشیمون نیستم راستش شرایط مالی همسرم اوکی نبود منم جهیزیه خریده بودم و حمایت خانواده هامون رو نداشتیم میشد بگیریم اما ترجیح دادم بیشتر ازین زیر قسط نریم

اگر بتونی بگیری و دوس داری و واقعا علاقه داری باید بگیری چون تو دلت می مونه وگرنه چیزی نیس که بعدها حسرت بخوری همش به روحیات آدما بستگی داره

نگرفتم هیچوقت برام مهم نبوده بعید میدونم برای دخترمم مراسم بگیرم با روحیه م سازگار نیست امیدوارم دخترمم مراسم نخواد البته هنوز شش سالشه😊

تو فقط وقتی به قدرت نیاز داری که بخواهی کارِ مخربی انجام دهی، در غیر اینصورت      ❤️عشق❤️ برای انجام هر کاری کافیست.

نه من ۱۵ سال پیش نگرفتم

یعنی هیچ مراسمی نخواستم بگیریم

پولاشو باغ میوه گرفتیم و ساختیم

اصلا پشیمون نیستم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩