2789
عنوان

وای از دست من

1 بازدید | 17 پست

بچه تو دست و پام بود داشتم غذا درست میکردم شوهرمم هی رنگ نیزد اینو بخرم اونو بخرم بعد دیگه یه بار گفت چی بخرم از فلان مغازه گفتم قهوه فوری لخر گفت نه اونو بعدن میخرم منم داد زدم پس چرا از من میپرسی خب خودت بخر به کوفتی دیگه ولم کن وقت منو نگیر اینا رو با داد گفتمicon

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

اوه اوه 😂

من همیشه به اون آدمهایی که حساس نیستن حسادت میکنم، هیچی رو جدی نمیگیرن، وحشت نمیکنن، وقتشون رو با فکر کردن بیش از حد تلف نمیکنن، دلبستگی ندارن، من به این آدمها حسودیم میشه، آخه من به همه چی خیلی اهمیت میدم، خیلی زیاد.

به تو بگن زن زندگی

قربون چشااااااااااتتتت بشم با این همه اوباهتت😍😍😍😍

این پریشان احوالی را که میخوانی، داستان من است.من که نامم گم شده، و جسمم دفن میان این اوباش و الوات و هرزه و کفتار صفت. که همگی این صفات در شخصیت پدر من خلاصه شده. پدری که میخواست ستون و سایه بالای سر خانه و خانواده باشد حالا تبدیل شده است به یک دشمن خونی و که از هیچ ضربه ای بر پیکره خانواده دریغ نمیکند. آقایون عزیز درخواست دوستی ندید، من کلا از مرد جماعت بیزارم ، متنفرم ، نمونه بارزش بابای حرومی خودم . پس درخواست دوستی لطفااااااا نده چون اگه درخواست دوستی بدی انواع و اقسام فحش ناموسی رو بدرقه راهتون میکنم . گه منت روزگار ، گه منت خلق،///// ای مرگ بیا که زندگی مارا کشت. جسم قبر و جامه قبر و خانه قبر ///// باز لفظ زندگان عنوان ماست،،،،،،،،،مردای بی رگ تو تاپیکای من اظهار نظر نکنن،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه چرا من اینقد تندم

اونم اعصابش خورد شد قطع کرد دو سه بار زنگ زدم جواب داد گفت اینجا قهوه فوری نداشت واسه این گفتم یه چیز دیگه بگو

خودمو از چشم شوهرم میندازم الکی با این اخلاق

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
اوه اوه 😂

بخدا خیلی دیوونم icon

به تو بگن زن زندگی قربون چشااااااااااتتتت بشم با این همه اوباهتت😍😍😍😍

بابا خوب نیست داره زده میشه ازم اینقد تندم

خب دیگه حالا اشکالی داره پیش میاد

اخه قرار بود دیگه بد اخلاقی نکنم داد نزنم سرش

فک کن تو این گرما بیچاره رفته یه فروشگاه خیلی دور تر از محل کارش خرید کنه

اومد خونه براش توضیح بده خب آخه توهم فشار روت بوده اون لحظه پیش میاد

براش پبام فرستادم گفتم به بزرگی خودت تندی منو ببخش اونم یه بوس فرستادicon

اومد خونه براش توضیح بده خب آخه توهم فشار روت بوده اون لحظه پیش میاد

بدبختی واسه من زیاد پیش میاد icon

عزیزم چقدر خوب که عذرخواهی کردی و در عین حال قدردان این بودی که همسرتون رفتن به مغازه دورتر و...(همین قدر دونستن ها حتی راجب چیز های کوچیک خیلی نکته مثبتیه)

و چقدر خوب که همسرت در مقابل تندی نکرد

آفرین به هر دوتون امیدوارم زندگی شادی داشته باشی

اگر اومد خونه به نظرم باز هم نه اونقدر که شورش در بیاد ولی یه معذرت خواهی لفظی کنید و از خرید تشکر کنید ناراحتی پیش نیاد

عزیزم چقدر خوب که عذرخواهی کردی و در عین حال قدردان این بودی که همسرتون رفتن به مغازه دورتر و...(همی ...

ممنون عزیزم

من تیروئیدم کم کاره خیلی زود از کوره در میرم خیلی بده اینجوری

ممنون عزیزم من تیروئیدم کم کاره خیلی زود از کوره در میرم خیلی بده اینجوری

اشکال نداره پیش میاد عزیزم کار خونه هم بعضی وقتا وقتی چند مورد سر به هم میده واقعا سخت میشه

همین که هر دو واکنش درست نشون دادید خودش عالیه