2789
عنوان

سریال خارجی مناسب خانواده بگین

1 بازدید | 31 پست

سلام بچه ها من و خواهرم و مادرم کلا خیلی سریال دوست داریم و یادمه مدتی که This is os وGilmor girls رو میدیدم خیلی خوب بود به خصوص گیلمور گرلز واقعا وقتی تموم شد احساس میکردم که یک چیزی از زندگیم کمه و متاسفانه سریال های آمریکایی و اینا خیلی صحنه دارن و مناسب خانواده نیستن و آدم همش معذبه 🫣 و به همین علت توی این مدت ما همش کیدراما میدیدیم و دیگه واقعا ازشون خسته شدم 😩 شما سریال خارجی خوب میشناسین که ارزش دیدن داشته باشه؟ و خیلی هم صحنه نداشته باشه؟

فرار از زندان

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی.... ـ بهار جوانی ام که از آن حرف می زدند؛ پاییز بود. و حتی آن هم نه خزان داشت نه باران.تابستان مرده آیی بود نه گرم نه سرد؛ پر از ابر هایی که نمیدانستند چگونه ببارند.شاید برای همین از زمستان نمیترسیدم...و من هنوز به روزنه ی نور آفتاب، که از لای ابر چون کورسوی امید میتابید چشم دوخته بودم، چه بی رحم بود خورشید آرزو که نمی گذاشت به اطمینان تاریکی دنیا ، دل خوش کنم.راستش من همیشه غمگین بوده ام، این غمگینی را حتی در عکسهای دوران کودکیم هم میبینم،این اندوه را، این همیشه آشنا را،من همواره در خودم داشته ام. اندوه چنان شباهتی به من دارد که میتوانم آن را به عنوان هویت بر خود نهم....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سریال های کره ای کاملا مناسب خانواده ان

البته اگه سانسور شده باشه دیگه چون اونم کم و بیش صحنه داره🙄

نه مرگ آنقدر ترسناک است، و نه زندگی آنقدر شیرین، که انسان برای این دو شرفش را بدهد...❤️🩹 جایی دورتر از خودم ایستادهام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

صد وایکینگ دد موش

موش؟

اولا من گفتم کره ای نباشه که هست

دوما گفتم قراره با خانواده ببینم به جز صحنه ی عاشقانه صحنه ی تیکه تیکه ی اعضای بدن هم خواهشا نداشته باشه!

موش؟ اولا من گفتم کره ای نباشه که هست دوما گفتم قراره با خانواده ببینم به جز صحنه ی عاشقانه صحنه ی ت ...

اتفاقات عجیب و ببین فقط سانسور شده بریز زیاد صحنه نداره درحد بوسه