2789
عنوان

کسی هست همسرش بخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 28 پست

همون همسر خدای نکرده اگه کار به جدایی کشید بااون عکسا دهن زنه رو سرویس میکنه عمرا نباید اجازه داد چه معنی داره اصلا

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عکس نود که نه... ولی هر چی عکس سم از من داره تو گوشیش هست... نشد که یه عکس خوشگل بگیره... یا تازه از خواب بیدار شدم یا اداش رو در میارم ... یا موهام نامرتبه... همش عکس میگیره.. ومیگه خیلی هم خوشگله...😑

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

همون همسر خدای نکرده اگه کار به جدایی کشید بااون عکسا دهن زنه رو سرویس میکنه عمرا نباید اجازه داد چه ...

درباره دوست پسر که حرف نمیزنید

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️در دنیای دیگر حتی اگر گلوله بودی در لوله تفنگ،به سمتم بیا💞

اخه برای چیش مهمه، نه خواستنش

از خودش بپرس

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️در دنیای دیگر حتی اگر گلوله بودی در لوله تفنگ،به سمتم بیا💞

همون همسر خدای نکرده اگه کار به جدایی کشید بااون عکسا دهن زنه رو سرویس میکنه عمرا نباید اجازه داد چه ...

واا

چکار میخاد بکنه؟؟

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

عکس نود که نه... ولی هر چی عکس سم از من داره تو گوشیش هست... نشد که یه عکس خوشگل بگیره... یا تازه از ...

عه ،چقدر این مردا چندشن، خب بگو چارتا عکس قشنگ بگیره حداقل

واا چکار میخاد بکنه؟؟

بستگی به طرف داره که عوضی باشه یانه

بااون عکسا تهدیدش میکنه به برقراری ربطه بعد طلاق

دیدم که میگم

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏
بستگی به طرف داره که عوضی باشه یانهبااون عکسا تهدیدش میکنه به برقراری ربطه بعد طلاقدیدم که میگم

درخواست دادم لطفا قبول کن