ببین من الان 14 سالمه از اول بگم بفهم
من سال پیش رفتم شکمم درد می کرد رفتم دکتر چند تا این ور اون ور تا اینکه گفتن آپاندیست هست بعد عمل کردیم در آوردیم بعد از یک مدتی شکمم مجدد درد گرفت رفتیم داخلی و قلب و اینا حالا بماند رفتیم یک جا گفتند این درد شکم از عضله است رفتیم پیش طب فیزیکی و توان بخشی گفت اسکولیوز خفیف داری و بریس تجویز کرد دیگه من بریس رو نگرفتم سری بعد رفتیم آدرس اینا بپرسیم که بریس رو از کجا بگیریم مادرم گفت پاشو هم فکر کنم پرانتزی بعد دکتر نگاه کرد گفت آره هم پرانتزی هم کف پاش صاف بعد ما رفتیم پیش ارتوپد گفت بله پرانتزی عمل می کنیم ما پرسیدیم این عمل چطور جواب میده یا نه گفت عمل هدایت صفحه رشد و از یک طرف صفحه رشد رو می بندیم تا از اون طرف رشد کنه و پا صاف شده تقریبا فاصله پام دوتاسه انگشت بود خیلی کم بود ولی گیر دادم خانواده هم مجبور شدن تقریبا شد 100 ملیون تومن بعد رفتیم عمل کردیم 19 اردیبهشت همین امسال بعد که از اتاق عمل در اومدم همون انگار به هوش اومده بودم رو تخت اتاق عمل بودم که نفسم بند نیومد و بدنم شدید می لرزید بعد پرستار ها گذاشتند رو یک تخت دیگه و چند تا پتو کشیدند روم گفتند سردت رفتیم تو ریکاوری اکسیژن اینا زدند و بعد 10 دقیقه خوب شدم اومدیم بخش از در اتاق ریکاوری که در می آوردند دوتا پرستار گفتند بهش بگیم اونیکی گفت نه می ترسه دیگه نمی دونم چی می خواست بگه نگفت بعد اومدیم بخش من همون تو بخش که تو بیمارستان بودیم می گفتم نفسم بند میاد ولی پرستار ها اهمیت نمی دادند بعد یک مدت این اکسیژن هایی که به بینی می زنند بعد اونجا پرستار ها می گفتند پمپاش پا بزنید یعنی مو وام رو فشار می دادند خلاصه فرداش دکتر اومد و من گفتم نفسم بند میاد دکتر یه جور نگاه کرد که انگار ترسیده بود و گفت برید پیش داخلی بعد رفتیم کودکان متخصص اطفال قبلاً هم پیش اون یک بار دستم از جا در اومده بود رفته بودیم ولی تشخیص نداده بود تقریبا 4 سالم اینا بود که تو عروسی اونجور شده بود بعد خلاصه دکتر گفت مشکل نداره این از اون لوله ای هست که تو اتاق عمل تو دهنش گذاشتند از اون مشکل بعد اومدیم خونه من دوشب بود که نفسم بند می اومد بعد رفتیم متخصص کودکان اون گفت ازت آزمایش می گیریم باید بستری بشی امشب رو بعد ماهم قبول کردیم شب موقع شام بود تقریبا ساعت9 پرستار ها ریختند رو سرم باید انتقال بدیم بیمارستان کودکان اینجا فوق تخصص نداریم بعد با آمبولانس رفتیم من هم هرچی می پرسیدم چی شده نمی گفتند تو اورژانس بودیم که پرستار ها باهم حرف می زدن بعد یکیشون گفت بفرستیمش آی سی یو بعد من به مادرم گفتم اون هم مسخره کرد گفت تو چیزیت نیست که واقعا هم من همینجوری رفتم بیمارستان بعد داشتم می گفتم اینا داشتن صحبت می کردن بعد من رو فرستادن رادیولوژی عکس گرفتم آزمایش خون گرفتن و سی تی آنژیو گرافی بعد که برگشتیم اینا باهم درباره همون آی سی یو صحبت می کردن بعد من 10 دقیقه بعد بود دقیقا همینطور که از اتاق عمل در اومدنی شدم برام اتفاق افتاد نفسم بند اومد بدنم می لرزید نمی تونستم یک جا وایسم پرستار ها همه ریختند رو سرم دو تا پتو انداختند روم اکسیژن وصل کردن دیدند حالم خوب نیست گفتن بفرستیم سریع آی سی یو با تخت بدنم داشت می لرزید همون جور فرستادند اونجا شب خوابیدم صبح که بیدار شدم متخصص خون بود فکر کنم اومد گفتن مشکوک به آمبولی ریه بود جواب آزمایشم که تو اون یکی بیمارستان اومده بود فکر کنم دی دایمر و فیبرینوژن خیلی بالا اومده بود بعد گفتن متخصص قلب هم ببینه متخصص قلب هم اومد و اکو و نوار قلب و اینا گرفتن و گفتن چیز خاصی من ندیدم فقط دریچه هاش شل بود که تو اکثر بچه ها هست و مشکل خاصی نداره بعد فرستادند سونوگرافی پاهام و اینا رو هم نگاه کنند یک روز هیچی نمی گذاشتند بخورم و اصلا نمی گذاشتند تکون بخورم بعد دوروز متخصص ارتوپد که پاهام رو عمل کرده بود اومد ببین پانسمان اینام رو باز کرد و گفت به نظر من چیزی نیست اصلا آمبولی ریه نداره و فقط عصبی بعد من می دونستم چرا گفت عصبی آخه داخل اتاق عمل به من گفت می خوایم این بچه رو عمل کنیم منم شوخی شوخی گفتم من بچه نیستم و اینا این هم یکم جدی گرفته بود می گفت طبیعی بعد جراحی دی دایمر بالا باشه حالا سه روز بود که تو آی سی یو بودیم دکتر خون اومد گفت مشکلی نداره آزمایش هاش خوب اومده مشکل نداشت بعد دکتر قلب هم اگه گفت مشکل ندارع مرخص می کنیم بعد رفتیم پایین برای اکوی قلب گفت من یک چیز مشکوک می بینم مجدد می فرستم یک جای دیگه و معتبر تر برای سی تی آنژیو گرافی فرستادند بیمارستان قلب و عروق رفتیم انجام دادیم گفت مشکل ندارع بعد فرستادند بخش و فرداش دکتر خون اومد مرخص کرد فقط آمپول آنوکساپارین 4000 روزی 2 تا تجویز کرد برای ده روز یعنی بیست تا آمپول بعد رفتیم مطب بعد ده روز مجدد آزمایش گرفت که عکساش رو می گذارم گفت کم شده این دی دایمر خیلی خوب بعد ده تا آنوکساپارین مجدد داد ولی روزی یک دونه بعد از اینکه اینا هم تموم شد رفتیم و باز آزمایش دادیم و دیگه این سری آمپول تجویز نکردند بعد این اتفاق روز شنبه همین هفته رخ داد و قطع کردن ولی دو سه روز بود که قفسه سینه من درد می کرد ولی زیاد نبود مثل قبل نبود به متخصص خون گفتیم گفت درد بعد آمبولی طبیعی بعد من الان از یکشنبه هست باز دردم شروع شده و نفسم بند میاد و ناخن من هم سیاه میشه ولی دقیقا همون دردی بود که بعد عمل اتفاق افتاده بود بعد باز صبح امروز رفتیم پیش متخصص اطفال همونی که اول بستری کردم اون گفت مشکل نداره چون آزمایش هاش خیلی خوب شده مشکل نداره یک بار برید اکو که مطمئن بشیم حالا موند یکشنبه برم پیش قلب برای اکو
حالا به نظر شما مشکل ندارع خیلی نگرانم بهم بگید چون زیاد هم به خانواده اسرار کردنی و میگم درد میکنه می گن می خواستی عمل نکنی چند بار گفتم عمل نکن
به نظرتون مشکل از چیه الان من چیکار کنم نگران باشه یانه ؟ برم پیش چه دکتری چی بگم بهش؟