2789
عنوان

کسی تا ب حل پادکست ساخته

1 بازدید | 14 پست

میشه جواب بدید لوژفااا

چه خوب بود که آدمی میتوانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماهها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد

جانم سوال داری

از تجربیاتت میگی

منم دوست دارم خیلی

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جانم سوال داری

اره عزیزم

من به فضای ادبیات زیاد علاقه دارم چند وقتیه دوس دارم کتاب هایی که میخونم رو فایل صوتیش رو تو کست باکس به اشتراک بزارم ولی نمیدونم چجور ممکنه🥲

چه خوب بود که آدمی میتوانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماهها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد

از تجربیاتت میگیمنم دوست دارم خیلی

والا من حرفه ای نمیسازم پادکست

من با رکوردر گوشی صدامو ضبط میکنم

تو اینشات میرم پس زمینه بلنک میذارم(پس زمینه خالی)

صدا رو میذارم رو اون ادیت میزنم

بعد ویدیو رو تبدیل به صوت میکنم با برنامه

آقایون درخواست ندید❌

والا من حرفه ای نمیسازم پادکستمن با رکوردر گوشی صدامو ضبط میکنمتو اینشات میرم پس زمینه بلنک میذارم(پ ...

فقط گوشی داری؟ اگه با PC یا لپ تاپ کار کنی برنامه اوشن آدیو خیلی آسونتره. از اون حرفه ای تر هم ادوب آدیشن هست اونم آموزشاش زیاده.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
اره عزیزم من به فضای ادبیات زیاد علاقه دارم چند وقتیه دوس دارم کتاب هایی که میخونم رو فایل صوتیش رو ...

عزیزم داشتم تایپ میکردم گفتم اینجوری سخته

درخواست میدم برات لینک میفرستم از رو اون ببین ویدئو هست

اینجا لینک نمیاد

آقایون درخواست ندید❌

عزیزم داشتم تایپ میکردم گفتم اینجوری سختهدرخواست میدم برات لینک میفرستم از رو اون ببین ویدئو هستاینج ...

مرسی عزیزممم

فقط گوشی داری؟ اگه با PC یا لپ تاپ کار کنی برنامه اوشن آدیو خیلی آسونتره. از اون حرفه ای تر هم ادوب ...

من اینارو بلد نیستم فقط خیلی ساده صدامو میخوام ریکورد کنم و تو کست باکس شر کنم🥲تجربه ای داری شما؟

والا من حرفه ای نمیسازم پادکستمن با رکوردر گوشی صدامو ضبط میکنمتو اینشات میرم پس زمینه بلنک میذارم(پ ...

منم چون نمیتونستم پس زمینه اهنگ بزارم فکر میکردم فقط خودم ویدیو رو به صوت تبدیل میکنم🥲😂

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده. نمیدونم به سمت چی داریم میریم ولی سرعتمون خیلی زیاده.🫠 میگویند آزادی...بله من هم میگویم آزادی،ولی با مجوز من.شما آزادید تا فرمان مرا بپذیرید.تا سکوت کنید با دهان باز.من نگهبان صلحم...

من اینارو بلد نیستم فقط خیلی ساده صدامو میخوام ریکورد کنم و تو کست باکس شر کنم🥲تجربه ای داری شما؟

آره خب عین همین که میگی رو انجام بده دیگه. بعد برو توی سایت castbox.fm و اون بالا نوشته for podcasters اونجا ادامه بده و آپلود کن.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!