2789

یه سوال اینجا تاپیک بزنی که شناخته نمیشی از بابت یه موضوعی خیلی ناراحتم از دیروز ولی نمیخواهم کسی بدونه حالا اینجا سر بسته مگم تو این شرایط که حوصله خودم ندارم با یه دختر دوست شدم از خودم کوچکتر یه مدت بود قهر کرده بودش سر هیچی که نرفتم باهاش بیرون تا نصف شب دیروز یه نفر گفت رفته کلی پشت سر من چرت پرت گفته که این زشته عقده ای تازه موقع دوستی مون اینا رفته گفته نمیدونم چرا اینا رفته گفته من اصلا کاری بهش نداشتم چقدر مریض بیکار اند بعضیا کلی چرت پرت دیگه هم گفته من همیشه سرم تو کار خودمه بی آزارم 😔به همه کمک می کنم هر طور می تونم مهربونم اولین بار کسی اینجور به این شدت رفته گفته درمورد من اصلا برام مهم نیست ولی زشته که جلو بقیه آدم بد نشون بدن در صورتی که اینطوری نیستم اصلا 🫠😞خود ارشد روان هستم میدونم مهم نیستش ولی واقعا زشته پشت سر بقیه اینطوری حرف زدن دلم میخواهد برم بهش بگم

دوستت باید خودش بفهمه تا ازت بدی ندیده به حرف دیگران ولت نکنه

سه روز تعلیق بودم😅 این🌵همون عشق توعه برای خودم لباسش کردم و حالا تقدیمش میکنم به خودت 🪡یاد نی نی سایت محله قدیم کوچه دیوونه ها بخیر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دوستت باید خودش بفهمه تا ازت بدی ندیده به حرف دیگران ولت نکنه

اصلا موندم چرا رفته اینو گفته معلوم نیست به چند نفر دیگه همین چرت پرتا گفته تو یه جمعی بودن فکر کنم البته اینو یه آقا که قبلا با این دختر در ارتباط بوده الان تمام شده آمد گفت 😐 شاید از حرص دختره آمده گفت اینا در مورد من که دعوا درست کنه 🫠راستی نمیخواهم کسی بدونه میشه به نی نی یار پیام بدم تاپیک پاک کنه ؟بعد که بقیه نظر دادن

اهمیت نده ،حضرت علی میگه حق اینه که بگی دیدم ، باطل اینه که بگی شنیدم.شنیده شده رو راست تصور نکن، او ...

منو اینو حتی به خواهرم نگفتم چون مطمئنم اون می گفت برو بهش بگو یا خودش می رفت می گفت😂 اینجا میخواهم تاپیک مو پاک کنم کی برای نی نی یار بفرستم ؟جواب تاپیک هامو بخون درسته ولی من بدم میادش چرت پرت برن درموردم بگن 🫠

اصلا موندم چرا رفته اینو گفته معلوم نیست به چند نفر دیگه همین چرت پرتا گفته تو یه جمعی بودن فکر کنم ...

فک کنم ی روزای خاصی باید لینک بدی نی نی یار

کسی نمیشناسه نگران نباش

منم بخاطر پول قرض ندادن پیش عشقم بد منو گفتن ولی خودش میگه خودم نمیام دلیلش بد گفتن اونا نیست

سه روز تعلیق بودم😅 این🌵همون عشق توعه برای خودم لباسش کردم و حالا تقدیمش میکنم به خودت 🪡یاد نی نی سایت محله قدیم کوچه دیوونه ها بخیر

اصلا پیگیریش نکن ارزش ندارهدر ضمن اون با اون شخص به ظاهر محترم !که اومده آمار آورده برات کات کن

یعنی ممکنه از حرص باشه چون با اون کات کرده ؟ اخه من اصلا اهل اینجور موارد نیستم حوصله ندارم خاله زنک بازی ولی شاید این آقا از حرص گفته اخه مگه موقع دوستی مون اینا گفته به این آقا یعنی مونده بودم چرا باید بره اینا بگه مگه دوست نبودم اون موقع 😂😞

یعنی ممکنه از حرص باشه چون با اون کات کرده ؟ اخه من اصلا اهل اینجور موارد نیستم حوصله ندارم خاله ز ...

هر چیزی ممکنه واقعا نمیفهمم چرا ذهنت رو درگیر کردی

رها کن موضوع رو اهمیتی نداره علتش چی بوده