2789
عنوان

خداحافظی

1 بازدید | 21 پست

سلام 🌹

من توی این چندسال دوست های خیلی خوبی توی سایت پیدا کردم که وقتی حالم بد بود به اندازه دوست هام در دنیای واقعی بهم دلداری دادن 😍

اما بعضی وقت ها هم قضاوت های بدی شدم که شاید مقصر بخشیش هم خودم بودم که زیاد از زندگی خصوصیم گفتم.

میخوام چندتاش رو بگم و خداحافظی کنم😘

بعضی هاش اثبات شدنی بود:

مثل شغلم که عکس مهرم رو گذاشتم و روش نوشتم نی نی سایت ولی کسی که تهمت زده بود دیگه واکنشی نشون نداد

مثل وقتی که گفتم علاقه من النگو نیست و کلی ریپلای گربه دستش به گوشت نمیرسه گرفتم و عکس النگو گذاشتم

مثل وقتی که گفتن عکس هدیه بذارید و گفتن بدله و فاکتور گذاشتم

مثل گوشی موبایل که چیز خاصی هم نبود

ولی یه چیزهایی هم قابل اثبات نبود و یه جاهایی هم اصلاً اثبات نمیخواست و طرف به دیدگاه و سبک زندگیت مستقیم اهانت میکرد!

( اینجا سایت تبادل نظر هست و بهتره با احترام اختلاف نظراتمون رو بیان و بررسی کنیم)

کسایی که به من توهین کردن میدونن من از اون دسته کاربرهایی نیستم که تاپیک های قبلی طرف رو به روش بزنم( میرم یه نگاه میکنم ولی😅) یا بعدها برم توی تاپیک هاش تیکه بندازم و پیگیر باشم چون احتمالاً یادم میره اسم کاربریش رو و از طرفی هم معتقدم اینجا امدیم که بی دغدغه درد و دل کنیم

ولی خب چندتا قضیه توی ذهنم مونده که دلم میخواد بگم که نقدشون زشت بوده از جانب بعضی کاربرها:

اولیش نقد شغل مادرم بعد از بازنشستگیش!

یکی دیگه سر انجام ندادن کارهای خونه و آشپزی بود

که گفتن مگه چلاقی؟

شاید شوهر سابقت یکی از هزاران دلیلی که طلاقت داده همین بوده

خونت شده لجن زار

شاید الان شوهرت راضی نیست هزینه کمکی بده یا خودش کمک کنه

یا با غذا خوردن از بیرون هزار درد و مرض میگیری

که باید بگم نه درد و مرضی که مربوط به غذای بد باشه نگرفتیم و اگر میخواست بگیریم دیگه تاحالا یه چیزی میشد

ولی من بخاطر شغلم و چیزهای دیگه از نظر جسمی توان انجام بعضی کارهای خونه رو ندارم وگرنه اگر اون مشکلات جسمی رو نداشتم جارو کردن و دستمال کشیدن کار تخصصی نیست که نتونم و همه بلدن

ولی بچه ها اینا من رو اذیت نکرد

و چیزی که یک زن مثل من رو اذیت میکنه این هست که بهش برچسب بی حیا بودن زده بشه

من فکر میکنم وقتی من خیلی سال پیش یه آقا رو دیدم که چشم هاش آبی بود و یه لحظه توی دلم گفتم چقدر گیرا و زیبا بود و زود رو برگردوندم و بعد به نسبت همین هم عذاب وجدان گرفتم چون متاهل بودم چطوری بی حیام ؟

یا من هیچ وقت دوست پسر نداشتم هم در آشنایی با همسر سابقم هم همسر فعلی گفتم هدفم ازدواجه و اگر شما هدف دیگری دارید؛ خداحافظ

و یه جایی هم که با همسر سابقم دیدم ازدواجمون جور نمیشه گفتم میتونم بعنوان یه دوست عادی و نزدیک باهات آشنا بمونم ولی من معشوقه و عروسک خیمه شب بازی کسی نیستم و باز نمیدونم چطوری توی جامعه ای که کلی ارتباط بدون قصد ازدواج هست (من قضاوتی به این قضیه ندارم چون اون ها رو توی قبر من نمیذارن ) بهم برچسب بی حیایی زدن؟

شاید داشتن دوست عادی پسر در جامعه ما اشتباهه ولی وقتی من سالهای سال اون دوستی رو همون دوستی عادی و در چارچوب حفظ کرده بودم اونم چون همکار بودیم حقم نبود که بابتش بهم توهین بشه

حتی بابت اینکه گفتم یه مدت بعد از طلاقم دوست داشتم با یه پسر مجرد ازدواج کنم که گذشته سفیدی داشته باز کلی قضاوت منفی شنیدم که آره شما مطلقه ها ال هستید و بل هستید ولی از نظر خودم اگر روی زندگی کسی آوار میشدم جا داشت توهین بشنوم نه بخاطر یه انتخاب که به کسی آسیبی نزده؛ شوهرم یه آدم عاقله و اگر نمیخواست و به صلاحش نبود من رو نمیگرفت در نتیجه کاسه داغ تر از آش نمیخواد

تنها کاربری رو هم که هرگز فراموش نمیکنم کسی بود که بعد از کلی توهین رکیک گفت حداقل دخترت رو درست تربیت کن که مثل خودت نشه؛ راست میگفت دلم نمیخواد دخترم در بعضی موارد مثل من باشه ولی وقتی رفتم تاپیک های اون کاربر رو دیدم به نتیجه رسیدم باز مثل من بودن از مثل اون بودن خیلی بهتره

درنهایت من تصمیم گرفتم تاپیک نزنم و توی تاپیک بقیه هم شرکت کنم چون دیگه حوصله بحث های بی نتیجه رو ندارم

خودم هم بیشتر کسانی که بهم توهین کردن رو بخشیدم و کینه ای کسی ندارم بالاخره فضای مجازیه

اگر هم کسی از من ناراحت هست صمیمانه و از ته دل ازش معذرت میخوام 💚

و اگر تاپیکم رو دیدید بگید کجا و چرا ناراحتتون کردم

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کجااا

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

چقدر طولانی🥲

رهــــاصالحـے..................................سلام سلام رها هستم. یه دختر پر حرف و پر انرژی 😅💪🏻عاشقه: خندیدن و مسخره بازی و اذیت کردن آدمای مورد علاقم🫶🏻😂گاهی خیلی مهربون، گاهی خیلی لجباز ولی در کل ادم بی آزاریم قول میدم😁🩵 پروف خـــــــودمم 🎀اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم چون ، پشت هر اکانتی قلبی میتپــــ❣️ــــه .

من یه درستی رو از یه بچه ۱۴ و ۱۵ ساله گرفتم

خیلی اذیت کار بود

ترک تحصیل کرد

با پدر و مادرش دعوا میکرد

توی جامعه با بیشتری ها دعوا میکرد

من باهاش حرف زدم گفتم اینجوری نکن

تو امید پدر و مادرهای، اونا دوستت دارن و آدم های خوبی هستن

گفت: نههه هیچ بچه ای بد بدنیا نمیاد همونا باعث شدن من اینجوری بشم

همین جامعه باهام بد تا کرد مدرسه بخاطر رنگ کتونی کتکم زد

دیدم بد نمیگه

منم شخصیت امروزم با شخصیت ۲۰ سال پیش که وارد جامعه شد زمین تا آسمون فرق میکنه

و بعضی ها که هرگز از حاشیه امن بیرون نمیان این رو درک نمیکنن

مثلاً طرف هنوز دیپلم نگرفته میره با یکی از پسرهای فامیل ازدواج میکنه و حتی خونه پدر و مادرش هم تنها نمیره پس هرگز نمیفهمه جامعه چقدر اخلاق آدم رو عوض میکنه و از نظرش من بخاطر تمیز نکردن خونه بدجنس و چلاقم

ولی خب خدایی منم از نظرات منفی که درباره تمیز کردن خونه بود یا النگو و فاکتور و گوشی و درخواست اثبات اصلاً ناراحت نیستم و بهشون حق دادم ❤️

انقدر بد دیدم توی دنیای واقعی که واژه چلاق ناراحتم نکنه

ولی یه زن خط قرمزش حیا و آبروش هست در این زمینه ها به کسی توهین نکنید

نرووووو تو کاربر قدیمی هستی حیفی😅🥲💔 حالا که سایت درست شده میخوای بری

مرسی عزیزم 😅

واقعاً درست شدن سایت بعد از روزها خیلی خوب بود

کجا بری🙂💔بیخیال بابا اینجا همه جور آدمی هست چرا سعی میکنی خودتو اثبات کنی

اینستاگرام😅 اونجا حداقل اثباتم 🤣

بعضی توهین ها سنگینه

از طرفی هم یکی که وقت میذاره و دنبال میکنه حق داره بدونه داره یه کاربر فیک رو دنبال میکنه یا واقعی پس تا یه جایی رو اثبات کردم

چقدر طولانی🥲

خب این برای کسایی که تایم میذاشتن میرفتن تاپیک ۵ سال پیش رو میخوندن طولانی محسوب نمیشه و مخاطب اونا هستن

اینستا😅

اونجا هم یه جور اعصاب خردی داره

هرجا هستی دلت خوش باشه❤️

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

ول کن توروخدا کجا میخواهی بری

من همیشه به اون آدمهایی که حساس نیستن حسادت میکنم، هیچی رو جدی نمیگیرن، وحشت نمیکنن، وقتشون رو با فکر کردن بیش از حد تلف نمیکنن، دلبستگی ندارن، من به این آدمها حسودیم میشه، آخه من به همه چی خیلی اهمیت میدم، خیلی زیاد.

خب این برای کسایی که تایم میذاشتن میرفتن تاپیک ۵ سال پیش رو میخوندن طولانی محسوب نمیشه و مخاطب اونا ...

نمیدونم جریان چیه ولی

🥲توی دعوا سواستفاده تاپییکای قبلی خیلی بده

رهــــاصالحـے..................................سلام سلام رها هستم. یه دختر پر حرف و پر انرژی 😅💪🏻عاشقه: خندیدن و مسخره بازی و اذیت کردن آدمای مورد علاقم🫶🏻😂گاهی خیلی مهربون، گاهی خیلی لجباز ولی در کل ادم بی آزاریم قول میدم😁🩵 پروف خـــــــودمم 🎀اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم چون ، پشت هر اکانتی قلبی میتپــــ❣️ــــه .

اونجا هم یه جور اعصاب خردی دارههرجا هستی دلت خوش باشه❤️

اکسپلور رو نمیبینم چون واقعاً عصبی میشم

فقط فضولی در فالووینگ ها😅

مرسی عزیزم همچنین شما😘 دلم برای تاپیک های غذا با سلیقه شما و بهار جان تنگ میشه

واقعا این ک بگن طلا نداری و دروغ میگی برات اهمیت داره؟؟؟؟؟ من سرویس طلای عروسیم فقط ۱۲۰ گرمه نزدیک ۸۰۰ گرم فقط طلا برای خودمه. هرچی هم درامد داشته باشیم هر ماه میدیم طلا میخریم قرعه کشی خونگی شرکت می کنیم میدیم طلا وام از بانک میگیریم میدیم طلا . از طلا فروشی طلای قسطی بر میداریم . اونا هم پس اندازمونه و مثلا الان که شوهرم میخواست یه دستگاه بخره ۳۵۰ گرمش رو فروختیم . حالا الان هزار نفر هم که جمع بشن بگن من دارم دروغ میگم حاضر نیستم یه عکس بذارم تا حرفانو ثابت کنم . اوکی من دروغگوام تابحال از نزدیک هم طلا ندیدم . چرا انقدر این فضاهای مجازی رو جدی می گیرید ؟

سردفتر اسناد رسمی