2789
عنوان

بعد یک ماه جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 59 پست

باید ببینی اون مشاور چیا به ایشون گفته.هرچند که ما خانوما اگه دل مون جایی گیر کنه ،مشاور و سرکتاب و ف ال و استخاره و اینا هم جلو دار مون نیست.چون احساسات مون اغلب به منطق مون غالب میشه،اما من بازم من به اون مشاور شک دارم دوست عزیز.شاید این جدایی به صلاح تون بوده اما در هر صورت حق دارید که دلیلش رو بدونین.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مشاور بعدا با من تماس گرفت و گفت من ترغیبش کردم به جدایی

یعنی انقدر مشاور مطمن بوده؟خیلی عجیبه برام.آخه میگید تفاهم هم داشتین.نمیدونم واقعا.

امروز اگر امکانش هست یکی از همکاراتونو جایگزین کنین. و اگر امکانش نیست سعی کنین با خونسردی برخورد کنین و دیگه به هیچ عنوان ایشونو بعنوان شاگرد نپذیرید.بگید با استاد دیگه ای ادامه بدن.

مشاور خانومه و یه روز در میون به من زنگ میزنه

اهان ،سخته ولی با گذشت زمان شاید یکروزی گفتید خدا روشکر که نشد،چیزی که چند سال پیش برا دختر من اتفاق افتاد شاید در لحظه دخترم ناراحت بود وهمینطور ماها ،ولی الان که فکر میکنم میبینم چقدر خدا حواسش به ماها هستوخداروشکر میکنم که اون ازدواج سر نگرفت

انشالله به حال من گرفتار بشی که راحت قضاوت نکنی

این قضاوت ؟ عجب

خودتون دارید میگید رفتیم مشاور گفت جدا بشید نشدم

منم نگفتم چرا این گفت گفتم وقتی اعتقادی به مشاور ندارید چرا میرید

متوجه نشده دعای بدی برای کسی نکن جناب استاد

انشالله به حال من گرفتار بشی که راحت قضاوت نکنی

ایشون حرف بدی نزدن بهتون.شما الان از لحاظ روحی تو شرایط خوبی نیستی و خیلی حساسی برای همین ناراحت شدی.منظورشون این بود که وقتی به مشاور اطمینان دارید و نظرش براتون ملاکه خب الان نباید ناراحت باشین.چون مشاور به هر دوتون پیشنهاد داده که رابطه رو تمومش کنین.اما شما مشتاقی و دوست داشتی رابطه رو ادامه بدی.خب این تناقض داره

مثلا من شخصا به استخاره اعتقاد دارم،وقتی میگیرم و بد میاد،قطعا اون کار رو انجام نمیدم

ایشون حرف بدی نزدن بهتون.شما الان از لحاظ روحی تو شرایط خوبی نیستی و خیلی حساسی برای همین ناراحت شدی ...

چقدر ممنونم ازتون

اره واقعا منظورم این بود

ولی چه راحت واقعا دعای بد میکنن

نگران پایان نامشم چون فیلد پژوهشی کسی نیست بخواد کاراش رو راهنمایی کنه حتما با هر همکار دیگه ای باشه ...

هنوز به فکرش هستید

چ بی لیاقت بودن ایشون !

خطرناک ترین مردم کسی است که فهمش کم ؛ و اعتقاداتش بسیار است .. آنتوان چخوف ؛🌱🫴🏼