2789
عنوان

بعد یک ماه جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 59 پست
دوستی که نبود ازدواج بودچرا خلافه؟

ببینید من روانشناسی میخونم مثل اینکه بیام در اینده با مراجعم وارد رابطه بشم خب دید بدیه دیگه همم اینکه عهد نامه کاری میشکنم اگه استاد ایشون نبودید مشکلی نبود

مورد اخر برا قصد ازدواج کات نمیکنن معمولا اون رله

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سر چی جدا شدید ؟؟هنوز علاقه دارید بهش؟

ما خیلی خوب بودیم بعد چند ماه آشنایی جلسه اول مشاوره هم خیلی خوب رفتیم جلسه دومم با خانوادش رفتیم

بعد جلسه مشاور به من زنگ زد که کات کن این دختر بدرد تو نمیخوره و میتونی انتخاب های بهتری داشته باشی و...

من از این حرفا هیچی به دختره نگفتم

یک هفته بعد دختره بهم گفت مشاور منو قانع کرده که با تو خوشبخت نمیشم و میخوام جدا بشم

هر چی گفتم خب چرا و دلیلش چیه

هیچی نگفت

تصمیمم درسته ولی خیلی نگرانشم

به تصمیمش احترام بزارین

حتی اگه دلایلش خیلی غیر منطقی باشه از نظرتون

اگه خیلی دیگه نامردی کرده ، کارماشو پس میده 😶

طبیعی هست که هنوز علاقمند یا دلبسته ایشون باشین چون فقط یک هفته گذشته ،به نظرم انگار راستی راستی زمان یه سری چیزا رو درمان میکنه. حالا زمان برای هر کس متفاوته، ممکنه یه ماه باشه یا چند سال. ممکنه خیلی چیزها هم این وسط قربانی بشه. همون زمان هم چیز کمی نیست. ولی به هر حال، اون درد مزخرف میره و دردهای مزخرفتر میان جاش 😂😂

«آخرش میرم پیش پروفسور مک گونگال عزیزم و بهش میگم طلسم تبدیل شدن به گربه رو یا یادم بده یا روم پیاده کنه و بعدش برای همیشه به دنیای گربه ها می پیوندم و دیگه هیچی از این زندگی نمیخوام . زندگی هرچی نداشت حداقل گربه داشت. ممنون .

نه من اینطورم بقیه شاید اینطور نباشن

ولی همینه ی لحظه اینو گفتی رفتم تو فکر

صرفا آدم چون غمش کم بشه به خودش تلقین میکنه که نه

شاید همه چیز انقد ساده باشه🙌🏻

[🍓🍄🍰🍼🧸🦋]

به تصمیمش احترام بزارین حتی اگه دلایلش خیلی غیر منطقی باشه از نظرتون اگه خیلی دیگه نامردی کرده ، کار ...

نگران پایان نامشم چون فیلد پژوهشی کسی نیست بخواد کاراش رو راهنمایی کنه حتما با هر همکار دیگه ای باشه خیلی اذیت میشه

نگران پایان نامشم چون فیلد پژوهشی کسی نیست بخواد کاراش رو راهنمایی کنه حتما با هر همکار دیگه ای باشه ...

ناراحت نشین از حرف من ولی

نگران نباشین 😶😶😶

البته اگه سلامت روان خودتون بیشتر از پایان نامه اون خانم براتون اهمیت داره :))))))

«آخرش میرم پیش پروفسور مک گونگال عزیزم و بهش میگم طلسم تبدیل شدن به گربه رو یا یادم بده یا روم پیاده کنه و بعدش برای همیشه به دنیای گربه ها می پیوندم و دیگه هیچی از این زندگی نمیخوام . زندگی هرچی نداشت حداقل گربه داشت. ممنون .