2789
عنوان

شوهرم اعتماد به نفس نداره

1 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها

شوهر من ۲۵ سالشه اعتماد به نفس اصلاااا نداره، آدم تنبلی نیست ولی از شروع کار جدید میترسه، یه مدت هم است کلا تو خودشه رابطه زیاد نمیخواد اکثرا از طرف منه

و این خیلی منو نگران میکنه، میگه احساس پوچی و ناامیدی دارم نسبت به همه چی

بعد من خودمم وسواس فکری دارم همین که شوهرم یکم حالش بد باشه من دیگه کلااااا بهم میریزم🙃

نمیدونم واقعا باید چیکار کنم💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب شرایط کشور واقعااا بده . سن همسرتم کمه بهش فرصت بده، زیاد بهش سخت نگیر یا غر نزن بهش گناه داره

اره منم مدام تشویقش میکنم(البته درسته غر هم زیاد میزنم) ولی اینکه رابطه امون کم شده خیلیییی اذیتم میکنه

طبیعی نیس باید پیگیر و حل و درمان بشه

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

یه سری دارو ها میخوره به تجویز دکترش

اگر دارو میخوره که یسری چیزا جزو عوارض دارو هست مثلا کم شدن میل جنسی تو اکثر داروهای ضدافسردگی اینا هست مثل اسنترا و فلوکستین

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

اگر دارو میخوره که یسری چیزا جزو عوارض دارو هست مثلا کم شدن میل جنسی تو اکثر داروهای ضدافسردگی اینا ...

اره اسنترا ۵۰ میخورا

اوایل ۱۰۰ میخورد که چون کلا خنثی شده بود دکتر عوض کرد با جاش ولبان نوشت

اره اسنترا ۵۰ میخورااوایل ۱۰۰ میخورد که چون کلا خنثی شده بود دکتر عوض کرد با جاش ولبان نوشت

پس همونه دیگه. ایشالا حالش بزودی بهتر بشه

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

چند ساله ازدواج کردین؟جدیدا اینجوری شده؟درآمدش خوبه؟

یک سال و نیم

اینجوری بگم که کلا هم من و همسرم شوهرم یه جورایی وسواس فکری داریم و با کوچیکترین مشکلی از پا در میایم

در حال حاضر کشاورزه ولی دنبال یه شغل دوم میگرده