2789
عنوان

دانشجو ها سر کار میرید

1 بازدید | 20 پست

من ک دانشجو ام ولی واقعا حوصله مشاوره دادن برای کنکور ندارم. از طرفی. پول رو پدرم میتونه بهم بده

خودشم میگه نمیخواد کار کنی

از طرفیم خجالت میکشم ازش پول بگیرم

خرج هام در حد خریدن روتین پوستی هست

بقیه ش خانواده میخرن خودشون

✨️✨️ماهی در آب خدا

رشته تون چیه

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&Lhttps://uupload.ir/view/vid_20251003_201452_868_oabk.mp4/

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من خودم تو مشاوره و عیب یابی هستم راضیم.اتفاقا من بابام گفته دوبرابر اون پولی که میگیری رو بهت میدم درستو بخوان ولی خودم میرم

تو هر تاپیکی اسم مادر شوهر/خواهرشوهر/جاری نبینم اون تاپیک مورد تایید من قرار نمیگیره.lol lol lol

وقتشو نداری ک ماهی ۱ تومن کجاتو میگیره آخه وقتی پدرت حمایت میکنه چه اصراری داری

ماهی ۱ تومن براب خرید رژلب و کرم های زیبایی و.... .

همکلاسی هام بعضی هاشون کار میکنن ولی خب.

✨️✨️ماهی در آب خدا

پزشکی

وقتشو نداری ک

ماهی ۱ تومن کجاتو میگیره آخه

وقتی پدرت حمایت میکنه چه اصراری داری

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&Lhttps://uupload.ir/view/vid_20251003_201452_868_oabk.mp4/

ماهی ۱ تومن براب خرید رژلب و کرم های زیبایی و.... .همکلاسی هام بعضی هاشون کار میکنن ولی خب.

مآهی یک تومن نهایت کار های نتی میشه

نت هم داغونه فعلا کار نیست

من خودم تو مشاوره و عیب یابی هستم راضیم.اتفاقا من بابام گفته دوبرابر اون پولی که میگیری رو بهت میدم ...

کجا کار میکنی؟ آخه حوصله تماس گرفتن ندارم با دانش آموزان.

بقیه ش اوکیه

✨️✨️ماهی در آب خدا

کجا کار میکنی؟ آخه حوصله تماس گرفتن ندارم با دانش آموزان. بقیه ش اوکیه

تو ی موسسه هستم اونجا کار میکنم.حضوری مشاوره میدم نه تلفنی

تو هر تاپیکی اسم مادر شوهر/خواهرشوهر/جاری نبینم اون تاپیک مورد تایید من قرار نمیگیره.lol lol lol