2789
عنوان

جدایی و زندگی داغونم

149 بازدید | 10 پست

پنج ماه با یه پسری دوست بودم کلا دوبار دیدمش و خیلی به دلم مینشست گفتم دختر فالو داری گفت نه بعدش گفتم قسم بخور نخورد و گفت ول کن اعصاب ندارم خدافظی کردم و اونم خدافظی کرد :)

خیلی دلم براش تنگ میشه خوش بحال دختری که باهاشه جدی میگم 🥲

من آبان ۲۴ ساله میشم و دیپلم فکستنی دارم و انقد نمیتونم خوب صحبت کنم و همش ساکتم و صدام بچگونست و ناواضح و تند حرف میزنم همه مسخرم میکنن توی فامیل ..

حالا حقوقم خوندم ولی خب واسه لیسانس خالی خوندم🥲

میخوام واسه دیپلم تجربی و کنکور تجربی بخونم و دوره فن بیان رایگان نگاه کنم و زبان رو شروع کنم امیدوارم تا ۲۸ سالگی به همه خواسته هام برسم و بزنم تو دهن کسایی که مسخرم میکنن....

کاش این پسره ام زود فراموش کنم و بتونم کاملا تمرکز کنم روی زندگیم اگه تجربه ای نصیحتی داریم لطف کنین بگین خانوما

الان دیگه مردم زورشون نمیرسه کسی رو زمین بزنن و زندگیشونو داغون کنن شروع میکنن به مسخره کردن .

حتی ۲۸ سالت بشه کلی دستاورد و موفقیت و پول و ...بدست بیاری خواهی دید که بیشتر و بیشتر مسخرت خواهند کرد ..

زورشون به هیچی نمیرسه از اونه .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الان دیگه مردم زورشون نمیرسه کسی رو زمین بزنن و زندگیشونو داغون کنن شروع میکنن به مسخره کردن .حتی ۲ ...

قشنگ یکی به مادربزرگم تیکه انداخت نوه خودش وکالت میخواست قبول شه گفت باید زرنگ بود باید حرف بلد باشی بزنی بیچاره مادربزرگمم گفت نوه من نمیخواد ادامه بده بله درسته من نمیتونم صحبت کنم ولی نگفتم میخوام وکیل شم یه لیسانس چسکی خواستم بگیرم...

امیدوارم با دوره اینای رایگان فن بیانمو اوکی کنم و بتونم زنده بمونم و پیشرفتی کنم خیلی دلم گرفته همسنو سالام همه موفقن