2789
عنوان

شوهرم دوست نداره من خونه باشم

1 بازدید | 18 پست

ما دوساله ازدواج کردیم از دو شهر مختلف من اصفهانیم و شوهرم یاسوج خونمون هم یاسوجه...باردارم ۸ماهه...وقتی میام اصفهان خونه مامانم اینا شوهرم هیچ ذوق و تمایلی برای رفتنم نداره. همین موضوع من رو خیلی ناراحت و دلسرد میکنه بنظرتون و رفتاری بکنم.......اهل خیانت اینا هم نیست(البته تاجایی که من شناخت دارم)اما بشدت خانواده دوست و اهل معاشرت با رفیقاشه

به خاطر همون خط آخرت

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به خاطر همون خط آخرت

من چیکار باید بکنم؟؟؟اگر هم زیاد اصرار کنم بیا دنبالم یا گله کنم فکر میکنه خونه بابام جای خوبی نیست که نمیتونم بمونم درصورتی ک واقعا خونه بابام از هر لحاظ عالی هست...اما بهرحال هرکسی دوست داره دلش کرم زندگی خودش باشه

من چیکار باید بکنم؟؟؟اگر هم زیاد اصرار کنم بیا دنبالم یا گله کنم فکر میکنه خونه بابام جای خوبی نیست ...

اون وقتا که تو خونه ای بازم تنهات میگذارم و میره پی خانواده و رفقا ؟

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

رفیق بازه

بچه به دنیا بیاد دلم گرم زندگیش میشه

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

اره یاسرکاره...با دوست داره تا دیر موقع پیش خانواده اش باشه

تنها کاری که میتونی بکنی بگی من میخوام شهر مادرمینا باشیم .چند تایی دوست جنوبی دارم شوهرتون همینطورن متاسفانه .از اول هم نباید قبول میکردی ساکن شهر شوهره باشی

گمون نمیکنم تمام دین و ایمونش خواهراش و بچه خواهراش...بچه داداشش و خانواده اشه

خوب خدا رو هزار بار شکر بچه دوسته

بزار میوه دل خودش رو ببینه

همه بچه های دنیا به گرد پای بچه خودش نمیرسن

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

[QUOTE=414823913]تنها کاری که میتونی بکنی بگی من میخوام شهر مادرمینا باشیم .چند تایی دوست جنوبی دارم شوهرتون همینطورن ...[/QUOTE

شغلش اونجاست تحت هیچ شرایطی نمیتونیم بیایم ...اونجا شیلات ماهی سالمون داره ....نزدیک ۲۰۰میلیارد سرمایه هست که نمیتونه رها کنه