2789
عنوان

زبان انگلیسی

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 44 پست
والا من کسی رو نه اما این کانال ها تو این اپلیکیشن های ایرانی زیاد مخاطب جذب میکنه اول از اینستگرام ...

خیلی پیشنهاد عالی دادی... اونجا مثلا معلم بچه ها باشی بعدم خصوصی هم تدریس کنی به به

خیلی پیشنهاد عالی دادی... اونجا مثلا معلم بچه ها باشی بعدم خصوصی هم تدریس کنی به به

آره چون من خودم از اونام خیلی اینستگرام و یوتیوب از این فیلم های کوتاه زبان میبینم خوشم میاد طولانی باشه کسی زیاد دقت نمیکنه چیزای کاربردی بگین خوب در میاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هرکی دیدم انگلیسی بلده بهترین شغل هارو داره. بعدم من هیچوقت دنبال آموزش جدی نبودم. الان مجبورم پو ...

موفق باشی پسر خوب 🙏

ولی بازم میگم در کنارش مهارت یاد بگیر با استفاده از همین زبان .

چون چند سال دیگه هوش مصنوعی ، تدریس رو از آدم میگیره متاسفانه. حتی ترجمه و این چیزها .

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
آره چون من خودم از اونام خیلی اینستگرام و یوتیوب از این فیلم های کوتاه زبان میبینم خوشم میاد طولانی ...

هممم من کلاس های آنلاین مکالمه میگذارم. قصدم اینه. نه فروش پکیج، نه فرستادن فیلم و ترجمه، و نه متن فرستادن طولانی. مکااااااللللللمهههههههه 😁

مرسی پیشنهاد خیلی عالییییی

قربونت

موفق باشی

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

موفق باشی پسر خوب 🙏ولی بازم میگم در کنارش مهارت یاد بگیر با استفاده از همین زبان .چون چند سال دیگه ...

حوزه پژوهش بنده همین هوش مصنوعیه. بعدم هوش مصنوعی هیچوقت جای معلم رو نمیگیره. چون از لحاظ احساسی، زبان آموزشی با هوش مصنوعی کفایت نمیکنه. اما مکمل خوبی میتونه باشه.

دانش آموز یک معلم رو 10 برابر بیشتر از هوش مصنوعی جدی میگیره.

هممم من کلاس های آنلاین مکالمه میگذارم. قصدم اینه. نه فروش پکیج، نه فرستادن فیلم و ترجمه، و نه متن ف ...

میدونم اما در کنار اون برای اینکه پیجتو تبلیغ کنی میتونی اصطلاحات انگلیسی رو که تو مکالمه کمک میکنه رو در غالب فیلم انیمیشن و اینا بگی و در آخر تبلیغ خودتو کنی

میدونم اما در کنار اون برای اینکه پیجتو تبلیغ کنی میتونی اصطلاحات انگلیسی رو که تو مکالمه کمک میکنه ...

به به، چه پیشنهاد های عالی. ممنونم ازت واقعا.

بنظرتون کانال تلگرامیمو اینجا بزارم کسی داخلش عضو میشه؟

به به، چه پیشنهاد های عالی. ممنونم ازت واقعا. بنظرتون کانال تلگرامیمو اینجا بزارم کسی داخلش عضو میشه ...

خواهش میکنم کاری نکردم

نمیدونم اینجا زیاد به این چیزا اهمیت نمیدن اما اگه صرفا کانال شخصی نمیخوای و میخوای آموزشگاه هم کار کنی یه بخش برای تمرین مکالمه هم فکر میکنم میذارن بیشتر برای مهاجرین میتونی آنلاین اونم بگیری در کنارش اینم تبلیغ کنی بیان بیینن یاد بگیرن

ولی باز شما لینک رو بده من خودم حتما عضو میشم

خواهش میکنم کاری نکردمنمیدونم اینجا زیاد به این چیزا اهمیت نمیدن اما اگه صرفا کانال شخصی نمیخوای و م ...

ممنونم ازت. من پیشنهاد دوستی میفرستم واستون.

من از بچگی با انگلیسی بزرگ شدم و تخصصی داخلش بودم. ولی خب چون دنبالش نبودم شناخته شده نیستم فعلا. یعنی قبل از دانشگاه من به انگلیسی مسلط بودم.

فقط مدرک نیازه دیگه. لطفا تایید کنید. من امتحانای پایان ترمم داره شروع میشه. این امتحانا تموم شد، من فعالیتم رو شروع میکنم. معلم خصوصی در کنار شماااا

موفق باشید ولی درخواست برای دادن لینک کانال منظورتونه؟

آره اینجا درخواست دوستی فرستادم تایید کنی، هر وقت لینک رو گذاشتم واستون پیامش بیاد. ببخشید من خیلی از نی نی سایت بلد نیستم. ولی دیدم آقایون دیگه هم هستن اومدم عضو شدم. ببخشی