2789
عنوان

زبان انگلیسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 44 پست
خب اگه واقعا زبانت خوبه . یه مهارت یاد بگیر .مهاحرت کن . اونجا البته زبان برتری حساب نمیشه چون همه خ ...

کشورهای اروپایی که انگلیسی زبان نیستن مثل فنلاند ، دانمارک، استادی که بتونه مثل نnative انگلیسی تدریس کنه رو میخوان. همه انگلیسی بلندن ولی انگلیسی کوچه خیابون هست. و کافی نیست. مخصوصا الان بیشتر پژوهش ها روی تکنولوژی هست، پژوهشگرهای که تاثیر تکنولوژی رو روی یادگیری زبان کار میکنن رو میخوان.

کشورهای اروپایی که انگلیسی زبان نیستن مثل فنلاند ، دانمارک، استادی که بتونه مثل نnative انگلیسی تدری ...

اونجا هم اکثرشون زبان انگلیسی ، زبان دومشون هست . اکثرا بلدن.

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بلهولی خیلیا همچین پیج و کانالی دارن شما باید شیوه آموزشت متفاوت تر باشهویدیو های خفن با ادیت های چش ...

من اسپیکینگم خوبه. بقیه اگه هرکاریم کنن ولی اسپیکینگ قوی خودش همه کاری میکنه 😂

من فقط دانش آموز مشتاق و فعال میخوام که با علاقه باهم کار کنیم. توی فکرم کانال تلگرامی بزنم، و در اونجا فعالیت کنم. ولی نمیفهمم کسی عضو میشه یا نه.

من اسپیکینگم خوبه. بقیه اگه هرکاریم کنن ولی اسپیکینگ قوی خودش همه کاری میکنه 😂 من فقط دانش آموز مشت ...

از اینستا شروع کنید مخاطب بیشتری داره

بعدش کانال تلگرام رو معرفی کنید

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

بلدن درسته، ولی کسی که انگلیس بلد باشه پژوهشگر میشه؟ اونا دنبال پژوهشگرن.

خب مگه تو رشتت فنی مهندسیه؟

درسته ولی باز به نظرم با آموزشگاه شروع کنی و بگی کلاس خصوصی میگیری بهتر میری بالا

فکر خوبیه. اما تابستونا بخاطر گرمی هوا، آنلاین کار کنم بهتره. من کیفیت کارم خیلی بالاست. طبق تجربه هایی که با دانشجوها داشتم و رضایتی که نشونم دادن میگم.

یه کانال تلگرامی بزنم و تدریس صوتی بزارم. با هزینه مناسب که مردم زمان رزرو کنن. یکی از استادام تهرانه، اون این پیشنهاد رو بهم داد.

فکر خوبیه. اما تابستونا بخاطر گرمی هوا، آنلاین کار کنم بهتره. من کیفیت کارم خیلی بالاست. طبق تجربه ه ...

خب خیلی خوبه کانون زبان ایران بیشترش مجازیه من خودم تا دو سال پیش میرفتم حالا نه حتما کانون زبان ولی هرجا بخوای مجازی هم دارن چون بیشتر بچه ها شرایط اومدن ندارن و از شهر های دیگه هم میان خیلی راحت قبول میکنن

اره این که خوبه وقتشو ندارممیخاستم برم واسه مهمانداری هواپیما گفتن باید فول باشیداینقدر گرونه این کل ...

میخوای کلاسای من شرکت کنی؟ من مناسب میگیرم. و کسیو اذیت نمیکنم

خب مگه تو رشتت فنی مهندسیه؟

مگر پژوهشگر فقط برای فنی مهندسی هاست؟

زبان انگلیسی در مقطع دکتری کشورهای خارجی به همین پژوهشگرها بورسیه دکتری میده که براشون پژوهش کنن و مقاله بنویسن.

خب خیلی خوبه کانون زبان ایران بیشترش مجازیه من خودم تا دو سال پیش میرفتم حالا نه حتما کانون زبان ولی ...

پس باید رزومه آنلاین بسازم. یه فکرایی اومد به سرم. شما کسی رو نمیشناسین به انگلیسی علاقه داشته باشه؟ من به زودی یه کانال تلگرامی میزنم.

محتوای آموزشی اینا نمیزارم همش مثل بقیه کانالای تلگرامی، فعالیتم مکالمه محوره، و روی این مبحث بیشتر تمرکز میکنم. هرکسی بخواد میتونه با من وقت تدریس رزرو کنه.

مگر پژوهشگر فقط برای فنی مهندسی هاست؟ زبان انگلیسی در مقطع دکتری کشورهای خارجی به همین پژوهشگرها بور ...

والا چی بگم . قبل شما کلی افراد دکترای زبان هم دارند . آدمهای زیادی تو خارج میشناسم مثل بلبل انگلیسی حرف میزنن و بلدن اصولی ، ولی مشاغل های جنرال دارن.

پس باید رزومه آنلاین بسازم. یه فکرایی اومد به سرم. شما کسی رو نمیشناسین به انگلیسی علاقه داشته باشه؟ ...

والا من کسی رو نه اما این کانال ها تو این اپلیکیشن های ایرانی زیاد مخاطب جذب میکنه اول از اینستگرام و یوتیوب و اینا شروع کنید اگه میتونید آموزشگاه هم رها نکنی بعد در کنارش خصوصی هم بگید

والا چی بگم . قبل شما کلی افراد دکترای زبان هم دارند . آدمهای زیادی تو خارج میشناسم مثل بلبل انگلیسی ...

من هرکی دیدم انگلیسی بلده بهترین شغل هارو داره. بعدم من هیچوقت دنبال آموزش جدی نبودم. الان مجبورم پول در بیارم. ممنون