2789
عنوان

زبان انگلیسی

1 بازدید | 44 پست

سلام

بنظرتون یه بیزینس شخصی بزنم و داخلش زبان انگلیسی آنلاین آموزش بدم؟

سطح متوسط و پیشرفته رو انجام میدم. ولی نمیدونم دقیقا از کجا شروع کنم. کسی پیشنهادی داره بهم بده چجوری فعالیتم رو شروع کنم؟

لهجه امریکن

سطح متوسط - تا پیشرفته

مدرک TTC هم دارم. دانشجوی الف دانشگاه باهنر کرمانم

از بچگی با انگلیسی بزرگ شدم. دیگه همینا.

بنظرتون کسی اینجا دوست داره اصن تو کلاسای آنلاینم شرکت کنه؟ و اینکه چجوری بازاریابی کنم؟ خیلی به آموزش علاقه دارم

از یه موسسه شروع کن تجربه کسب کن بعدش آنلاین تدریس کن

از موسسه هم میتونی زبان آموز خصوصی جذب کنی

💍❤️{کاربر قدیمی}اللهم عجل لولیک فرج///منطـق الطـیر تـرین مـغلطـه مـطلق من ؛منطقت منتقـم منطقه عشـق من است ❤️عشق در فراق اگر زنده بماند عشق است،در وصالش که همه مدعی اند🫠(((درخواست دوستی نمیپذیرم،مرتیکه من متاهلم هی درخواست ندید به جای اینکارا دنبال پدر حقیقیتون باشید ممنون)))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

ولی خیلیا همچین پیج و کانالی دارن

شما باید شیوه آموزشت متفاوت تر باشه

ویدیو های خفن با ادیت های چشم نواز برای اینستا

داخل یوتیوب هم فعالیت کنید عالیه

کلا یوتیوب برای آموزش زبان انگلیسی بازدید بیشتری داره

می تونید پیج های این حوزه رو ببینید

ببینید اونا چی دارن که باعث جذب مخاطب شده ایده بگیرید

از هوش مصنوعی کمک بگیرید

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

از یه موسسه شروع کن تجربه کسب کن بعدش آنلاین تدریس کناز موسسه هم میتونی زبان آموز خصوصی جذب کنی

من تجربه تدریس آنلاین دارم. توی دانشگاه هم دانشجوهایی که زبان میخواستن یاد بگیرن خصوصی تدریس کردم.

موسسه پولش کمه، و من برای مهاجرتم باید خودم خصوصی کار کنم تا پول سفارت رو جور کنم.

28 سالارشد آموزش انگلیسی میخونم

خب اگه واقعا زبانت خوبه . یه مهارت یاد بگیر .مهاحرت کن . اونجا البته زبان برتری حساب نمیشه چون همه خودشون بلدن. فقط باعث میشه تو راحت بتونی کار کنی زندگی کنی .

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
نمیتونید تو این آموزشگاه های معروف برین؟ مثلا کانون زبان ایران بعد کم کم بیزینس خودتو بزنی

دانشجو هستم. بهترین آپشن برای من کلاس خصوصی صوتی و تصویریه. تمام تمرکزم روی یک نفر باشه و باهاش کار کنم و بالا بیارمش برام خوشایندتره در حال حاضر بخاطر کارای دانشگاه. کلاس هام speaking- محور هستن بیشتر.

پسر خوب یه سوالمن زبان استعداد دارم میتونم تو خونه یاد بگیرم یا حتما باید برم کلاس

خودخوان میشه یادگرفت همیشه. ولی خب میدونی یه معلم باشه تا باهاش کار کنی 10 برابر سرعتت بالا میره. بعدم با معلم درس هاتو جدی پیش میگیری. لذت بیشتری بهت میده.

خودخوان میشه یادگرفت همیشه. ولی خب میدونی یه معلم باشه تا باهاش کار کنی 10 برابر سرعتت بالا میره. بع ...

اره این که خوبه وقتشو ندارم

میخاستم برم واسه مهمانداری هواپیما گفتن باید فول باشید

اینقدر گرونه این کلاسهای زبان