2789
عنوان

خواهش میکنم یه لحظه بیاید

1 بازدید | 2 پست

من ۱۸ سالمه امسال کنکور دارم

بعد کلی فیلم و فایل و اینا لازم دارم و هی باید بسته اینترنت بخرم اما خانواده متوجه این موضوع نمیشدن نهایت پنجاه تومن بسته ماهانه میتونستم بزنم که کلا یکی دو تا فیلم زیست نمیشد باهاش دانلود کنم

مامان من یه کارت داشت

بعد مادربزرگم النگوشو داد فروخت پولشو 60 میلیون زد به کارت خودش بعد کارتشو داد به مادربزرگم هر وقت لازم داشت. استفاده کنه

من کل این یک سال شارژ و اینترنتمو از اون کارت میکشیدم فکر میکردم نمیفهمن با رمز دوم برا سیمکارتام میخریدم

الان امروز مادربزرگم فهمیده 18میلیون موجودی کم شده زنگ زده به مامانم گفته مامانم ناراحت شد گفت فکر میکنن من پولو کم زدم به کارت فردا میخواد بره گردش حساب در بیاره من بیچاره میشم شماره هم مشخص میشه تو گردش حساب ؟؟؟

وای چه خاکی بریزم تو سرم پدرمو در میارن

به خدا قصد داشتم کنکورمو خوب بدم بعدش برم سرکار این پولو دو سه ماهه برگردونم نمیدونستم الان میفهمن از دیروز یک کلمه نتونستم درس بخونم تو رو خدا کمکم کنید تو گردش حساب چی مشخص میشه دارم می

میرم از استرس

نی نی یار خواهش میکنم تایید کن

عزیز همون موقع بازنگری و دعوا نت میگرفتی خیلی بهتر از این بود که انقد پول رو خرج کنی

اونم ۱۸ تومن نه ۲.۳تومن

تو گردش حساب تاجایی که میدونم ساعت و مقدار برداشت پول رو میزنه و اگه از سایت یا برنامه با فروشگاهی خرید ورده باشی اسمش رو میزنه

میخندید و در نگاهش غمی میرقصید.🍃🎭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: