2789
عنوان

از پارتنرم ناراحتم

1 بازدید | 16 پست

قبل اینکه با هم اشناشیم رفته بود خوستگاری یکی . دختر همکار مامانش بوده بعد رفته از دختره خوشش نیومده چون میگه سر و وضعش افتضاح بود همش ریخته بود بیرون . بعدش من مامان همون دختررو میشناسم دیشب حرفش شد بهش گفتم دختره اگه شبیه مامانش باشه که قیافش صدرصد زشته. اونم برگشت قدش خیلی کوتاه بود . یعنی اصلا از چهرش بد نگفت پیشم . سر این موضوع ناراحتم ازش واقعا . راضی نشد از قیافش پیشم بد بگه حتی

دخترا پیکمی

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود .....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم بیکاری داری گذشته رو شخم میزنی؟

بگه یا نگه چه فرقی به حالت داره؟🦥

💍❤️{کاربر قدیمی}اللهم عجل لولیک فرج///منطـق الطـیر تـرین مـغلطـه مـطلق من ؛منطقت منتقـم منطقه عشـق من است ❤️عشق در فراق اگر زنده بماند عشق است،در وصالش که همه مدعی اند🫠(((درخواست دوستی نمیپذیرم،مرتیکه من متاهلم هی درخواست ندید به جای اینکارا دنبال پدر حقیقیتون باشید ممنون)))

پیکمی. حالا باید مینشست باهات سبزی پاک میکرد و دختر مردم رو تخریب میکرد تا دلت راضی میشد؟

نه ازش تعریف میکرد؟نشسته از خانوادش تعریف میکنه برا من . خب میرفتی میگرفتیش چراا اومدی سمت من

حالا قبلا دختره رو دیده دیگه درموردش حرف نزنید دختره بدبخت گیر کیا افتاده

خودش میاد بحث باز میکنه خب . هر کی قبل من بوده یکی کی با اطلاعات کاملش بهم گفته از هیچکدومشم بد نمیگه ها همرو تعریف میکنه فقط میگه به دلم نمیشستن

خودش میاد بحث باز میکنه خب . هر کی قبل من بوده یکی کی با اطلاعات کاملش بهم گفته از هیچکدومشم بد نمیگ ...

بهش بگو دیگه در مورد اون دخترا حرف نزنه چون فقط باعث میشه رابطتتون بد بشه

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦