خواستم بپرسم این ماشین تیگو رو کسی داره؟راضی هستید آیااااا
خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
نه من اونروز که داشتم برای خودم اسم انتخاب میکردم هر اسمی رو انتخاب میکردم تکراری بود و نی نی سایت قبول نمیکرد .اتفاقا همون روز داشتم مجله میخوندم درباره قارچ کوهی اونجا نوشته بود گبلک به زبان شمالی میشه قارچ کوهی و نشون میداد کدوم سمی هست و کدام نیست منم تصمیم گرفتم اسممو بزارم گبلک.ولی فکر نمیکردم کسی بدونه که یعنی چی.ولی جالبه که شما چندمین نفر هستید که بهم میگه.البته بقیه همه فکر میکردن من شمالی هستم .مگه ترکها هم همینو میگن؟
اره تیگو ماشین خوبیه به خصصوص تیگو7 به خصوص پشت چراغ قرمز خیلی راحته یا تو ترافیک ها من دوستم تازه این ماشینو به صورت اقساطی از نمایندگی فتاحی خرید شماره نمایندگی هم می نویسم واست می تونی مشاوره بگیری 02166612005/02166646530
اره من که از خریدن تیگو خیلی راضیم هم از نظر موتوری هم از نظر ظاهری چون تهرانم از نمایندگی فرخنده فتاحی به صورت اقساط برای کارکنان دولت هم شرایط خوبی داره