2789
عنوان

اختلاف شدید باشوهر دربارداری

1 بازدید | 15 پست

هرروز سرموضوعات مختلف ازش ناراحتم باهم درگیریم ولی اون اکثرن بی توجهی میکنه از خانوادشم خیلی بدم میاد یکسری اذیتا اوایل ازدواج کردن که فراموشم نمیشه نمیدونم چیکار کنم باردار هم هستم ولی دیگه پنج روز هفته دلخوری داریم

زن یعنی زندگی یعنی رویش یعنی سبزی برکت لطافت مراقب زن درونمون باشیم 

به خاطر تغییرلت هورمونی... منم یه بهانه های عجیب وغریبی میگیرم... اگه باردار نبودم منطقی تر به موضوع نگاه میکرد.... ولی چون باردارم.... هر چیزی باعث اعصاب خوردیم میشه💙😂

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

بجا دعوا جنجال چالش بحث آروم با صحبت منطقی با دلیل حلش کنی بهتره

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به خاطر تغییرلت هورمونی... منم یه بهانه های عجیب وغریبی میگیرم... اگه باردار نبودم منطقی تر به موضوع ...

خب نباید اوناهم تغییر رفتار بدن نسبت به قبل بارداری؟؟؟ممکن به خاطر هورمونام باشه ولی دیگه دارم دیوانه میشم هرروز سر موضوعی اعصابم خورد باشه

بجا دعوا جنجال چالش بحث آروم با صحبت منطقی با دلیل حلش کنی بهتره

جنجال نداریم با بحث وصحبتم همش منکره نمیپذیره مثلا امروز. بهش گفتم چرا بدون هماهنگی من این کار کردی میتونسته بگه اره راست میگی تموم شه بره ولی هی میگه رومخم نرو دنبال زیر بغل ماری واین حرفا اتفاقا اون بحث میخاد ببره به سمت جنجال

خب نباید اوناهم تغییر رفتار بدن نسبت به قبل بارداری؟؟؟ممکن به خاطر هورمونام باشه ولی دیگه دارم دیوا ...

چرا... همسر من مشکلش اینه درونگرا وبچه ننه هست.... دیشب از دستش گریه کردم....😑

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

جنجال نداریم با بحث وصحبتم همش منکره نمیپذیره مثلا امروز. بهش گفتم چرا بدون هماهنگی من این کار کردی ...

همیشه شاکی عاصی طلبکار علامه دهر میشه همه مقصرن جز خودش

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

خب مشکلش چیه

نمیدونم راستش..ولی تازگیا سر خونمون چون برای کابینت وتغییراتش چند روزی اومدیم خونه مادرم باباش مهندس پیمانکاری خونمون یک جورایی بر عهده گرفته...هی دعوا مون سر اینه مثلا وسایل یخچال و فریزر به خاطر سرامیک باید خالی میکردن بدون اینکه من بدونم بردتشون خونه مادر بزرگش .گفتم چرا به من نگفتی قبلش گفت پیش خودم گفتم خونتون جا نیسته درصورتی من فقط میخاستم من به عنوان زن خونه حساب کنه بهم بگه وگرنه اونا که نمیخورنشون دیگه همبن اعتراض کردم به جای پذیرش میگه دنبال زیر بغل ماری رومخم نرو ازین حرفا

یعنی میگی مشکل از منه؟

اون خودشو همه چیز تموم عاقل بالغ درست کامل بیخبر بیگناه میدونه ولی بقیه مشکل گناهکار مقصرن

چرا... همسر من مشکلش اینه درونگرا وبچه ننه هست.... دیشب از دستش گریه کردم....😑

وای دقیقا منم همین مشکل دارم حالا نمیدونم بچه ننه هست یا نه ولی اینقدر حرص میخورم شبای مختلف گریه میکنم از دستش ☹️حالا بیشتر نگران نی نی هستم بعدن نینی گریه ای نشه...فکر میکنم نه ماه چیز زیادی نبود تایم زیادیشم خوب بودم میتونستن با رفتار حمایتگر ومردونه تر حالمون بهتر کنند

وای دقیقا منم همین مشکل دارم حالا نمیدونم بچه ننه هست یا نه ولی اینقدر حرص میخورم شبای مختلف گریه می ...

چند هفته ای اسی؟... بهتره کمتر گریه کنیم... چون بچه با خنده ی ما میخنده وبا گریه امون گریه میکنه.... منم برای حال خوبم سعی میکنم کارهای کنم که خوشحال بلشم تا بچه هم خوشحال بشه💙

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چند هفته ای اسی؟... بهتره کمتر گریه کنیم... چون بچه با خنده ی ما میخنده وبا گریه امون گریه میکنه.... ...

منم باید همین کار کنم من ۲۱هفته ام