2789

دعا میکنه براش

من حتی ازدواج هم نکردم هنوز هم سنای منم شوهر و بچه دارن 26 سالمه اونوقت من دلسوزی ندارم

برام دعا کنین خیلی دل شکستم

اگه نشد اشکال نداره✨🌿 این هیچی از ارزش تو کم نمیکنه ❣️خیلی چیزا دست ما نیست🌙 یه روز به آرامش رسیدم که دیگه با سرنوشت نجنگیدم🥰 مرسی از اونایی که همیشه بوی خوب میدن🍒🌺

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دوس داری برات دلسوزی کنه؟من که متنفرم کسی بهم ترحم کنه

نه حالا ولی تا میبینه من ناراحتم میگه خودتو با بقیه مقایسه نکن

اخه من که هیچی ندارم حق ندارم ناراحت باشم ولی بقیه چرا

اگه نشد اشکال نداره✨🌿 این هیچی از ارزش تو کم نمیکنه ❣️خیلی چیزا دست ما نیست🌙 یه روز به آرامش رسیدم که دیگه با سرنوشت نجنگیدم🥰 مرسی از اونایی که همیشه بوی خوب میدن🍒🌺

خب می دونه شما در آینده ازدواج می کنی

فعلا که چند ساله نمیشع

کاش برا بدست اوردن سلامتی من دعا میکرد مامانت

دعای مشلول بخون ان شالله خوب میشی

چه معنی داره ، انسان های دیگه رو به جایی بیاریم که خودمون درش در رنج و عذابیم ؟

نمیدونم چرا گذاشتن عکس یک کودک میگن اشکال داره بدون اجازش،. ولی بدون اجازه آوردن انسان ها در جایی که پر از عذابه ، هیچ مجازاتی نداره و هرکس چنین کاری انجام نداده ، تحقیرش میکنن و میگن تو بچه نداری ؟ بچه ای به دنیا نیاوردی؟

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
مردا و زنای دنیا پرست عاشق بچه ان اونم زیاد چون وابستگیشون به دنیا زیاده و خودخواهی ،بچه اوردن تو ای ...

اتفاقا اونایی که زیر بار مسئولیت نمیخوان برن بچه نمیارن

وگر بچه آوردن مساوی با از خودگذشتگی وقت و تایم پول سلامتیت رو باید برای بچت بزاری

اتفاقا اونایی که زیر بار مسئولیت نمیخوان برن بچه نمیارن وگر بچه آوردن مساوی با از خودگذشتگی وقت و تا ...

بچه یعنی همین آدم هایی که بی اجازه و اراده میارینشون تو دنیا و عذابشون میدید .

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
اتفاقا اونایی که زیر بار مسئولیت نمیخوان برن بچه نمیارن وگر بچه آوردن مساوی با از خودگذشتگی وقت و تا ...

وظیفمونه منم یکی دارم برای ی شب عشقو حال هوس ی بچه بی گناه بخاطر خودخواهی خودت ارضا کردن حس پدر یا مادری و .. بچرو بدنیا بیاری وظیفمونه به بچه سرویس بدیم

شما ی حیوون خونگی بیاری باید بهش خدمت کنی رسیدگی کنی خرج خوراک و دارو مسائلشو بدی

اونکه ی انسان بایدم نوکریشو کنیم