2789
اینارو باهاشون طی کنیکم بگرد ببین پایه دیگ پیدا میکنی؟؟؟ببین میگی یکی از شهرای شمالییعنی معلم خوبی ب ...

آره اینم هست

وطن حتی غمش عشقه..سرود و پرچمش عشقه...ایران من 🇮🇷🇮🇷

من معلم پایه اولم خیلی سخته و حتما باید قبلش کنار یکی دیگه کمکی باشی تا یاد بگیری که هم خودت ضرر نکن ...

شما تهران هستید؟ موفق باشید همیشه

اینجا من شنیدم ۱۴ هم میدن ولی نمیدونم بیشتر هم هست یا نه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بگو سر کوچمون بشینم کاسه بذارم جلوم چند برابر این پول درمیارم اندازه یک گدا هم برا معلم ارزش قائل نیستین؟؟ اول برو ببین از هر دانش آموز چقدر میگیرن که چندرغاز جلوی تو میندازن حتی کرایه رفت و آمدت با اتوبوس هم نیست! چقدر حال من بهم میخوره از مدارس غیر انتفاعی گداصفت بیگاری کش اه اه

بگو سر کوچمون بشینم کاسه بذارم جلوم چند برابر این پول درمیارم اندازه یک گدا هم برا معلم ارزش قائل نی ...

منم خیلی بهم برخورد ، اصلا رنگ چهره م عوض شد نمیدونم فهمید یا نه ...خیلی خودمو کنترل کردم

مگه میشه اینجوری؟ خب بازم باید وقت بزارم برم و بیام

بله خواهرم سال اول رو کنار یه دبیر دیگه بود اون دبیر تدریس میکرد خواهرمن تمرین حل میکرددبیر ریاضی بود خواهرم

ایشالا ک خیره

بله خواهرم سال اول رو کنار یه دبیر دیگه بود اون دبیر تدریس میکرد خواهرمن تمرین حل میکرددبیر ریاضی بو ...

ببخشید چه مقطعی؟

میشه اگه امضام رو خوندی واسه سر کار رفتنم یه صلوات بفرستی دمت گرم 🩵

بله خواهرم سال اول رو کنار یه دبیر دیگه بود اون دبیر تدریس میکرد خواهرمن تمرین حل میکرددبیر ریاضی بو ...

مدرسه دولتی؟

شما تهران هستید؟ موفق باشید همیشه اینجا من شنیدم ۱۴ هم میدن ولی نمیدونم بیشتر هم هست یا نه

ن عزیزم تهران نیستم..بستگی به مدرسه ای که میری داره هر چقدر سطحش بالاتر باشه شهریه هم بیشتر میگیرن حقوقم بیشتر میدن ولی در عوض فشار کاری چند برابره

خیلی بده

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده. نمیدونم به سمت چی داریم میریم ولی سرعتمون خیلی زیاده.🫠 میگویند آزادی...بله من هم میگویم آزادی،ولی با مجوز من.شما آزادید تا فرمان مرا بپذیرید.تا سکوت کنید با دهان باز.من نگهبان صلحم...

دوست من ۲۰دانش آموز تو کلاس هست ۱۴تومن میدن با ۵سال سابقه تو بهترین غیر انتفاعی شهرمون خیرسرم!!

الهی ترو به بزرگیت قسم آرزو قلبیم رو حاجت روا کن/۱۴۰۵/۲/۲۵🤲 درخواست دوستی به هيچ عنوان پذیرفته نمیشود✌️