goollliii مدیر عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 659 عنوان حس شیشمی بیاد | مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 148 پست راجب من بگو شغلم اینکه با کسی هستم یا نه و خصوصیاتم هر کی درست بگه جایزه داره😜🥰🥰 تنها ترین لحظه ی انسان اونجاست که خودش ب خودش میگه ؛ اشکال نداره درست میشه (: امروز | 13:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_کیوان_ عضویت: 1405/03/18 تعداد پست: 68 پسره طرف ازش سر نیستم😁 اونم دقیقن همین فکرو میکنه.شاید رفتارت از اون بهتره که کم میاره
_کیوان_ عضویت: 1405/03/18 تعداد پست: 68 آخه آقایون مگه حس ششم دارن ؟تجربه دارین از حستون کاربریه اصلیم تعلیقه.حس آقایون قویتر و واقعی تره
bbah عضویت: 1405/03/03 تعداد پست: 28 حس میکنم عذاب وجدان داره.میاد.عجله نکن بله درسته میدونم عذاب وجدان داره😂😅 برای من که همه چیز درست بود ممنون ازتون
goollliii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 659 اونم دقیقن همین فکرو میکنه.شاید رفتارت از اون بهتره که کم میاره اره اون فکر میکنه من حسودم منم فکر میکنم اون حسوده 😶😂یعنی چی ؟ اون وقت اخرش کدوممون حسودیم دیگه چی راجب ویژگیاش بگوحسش ب من تنها ترین لحظه ی انسان اونجاست که خودش ب خودش میگه ؛ اشکال نداره درست میشه (:
_کیوان_ عضویت: 1405/03/18 تعداد پست: 68 بله درسته میدونم عذاب وجدان داره😂😅 برای من که همه چیز درست بود ممنون ازتون 🫡🥰
_کیوان_ عضویت: 1405/03/18 تعداد پست: 68 اره اون فکر میکنه من حسودم منم فکر میکنم اون حسوده 😶😂یعنی چی ؟ اون وقت اخرش کدوممون حسودیم دیگه چی ... اون حسوده و ازت میترسه.وگرنه تا الان یه پیشنهاد میدادیه چراغ سبز چاره سازه
غریب،تنها عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 138 یه شغل متوسط تو رابطه هستی دختر شیطون و پرویی هستی میشه بگین حسین به من واقعا چه حسی دار سلام اگه دوست داشتی یه صلوات برای حل مشکلم مهمونم کن.اميدوارم حاجت روا بشی دوست عزیز 🙏🤲❤️
bluescream عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 9955 🫡🥰 میشه بگین قصدش جدی میشه؟ حسش چیه ؟ ممنونم ازتون 💐💐 مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
goollliii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 659 اون حسوده و ازت میترسه.وگرنه تا الان یه پیشنهاد میدادیه چراغ سبز چاره سازه نه دوست معمولیم هعی تنها ترین لحظه ی انسان اونجاست که خودش ب خودش میگه ؛ اشکال نداره درست میشه (:
goollliii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 659 اون حسوده و ازت میترسه.وگرنه تا الان یه پیشنهاد میدادیه چراغ سبز چاره سازه مشخصات ظاریشم میگین مرسی 😊 تنها ترین لحظه ی انسان اونجاست که خودش ب خودش میگه ؛ اشکال نداره درست میشه (:
شبایمهتابی عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 1562 مشخصات ظاریشم میگین مرسی 😊 عزیزم من رفتم تو یه سایتی تک نیت رایگان میگیره دقیق میگفت بچه ها دوستتون دارم .ممنونم از کمکهاتون . امیدوارم همیشه موفق باشید. . خدانگهدار 💚
goollliii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 659 عزیزم من رفتم تو یه سایتی تک نیت رایگان میگیره دقیق میگفت کدوم سایت تنها ترین لحظه ی انسان اونجاست که خودش ب خودش میگه ؛ اشکال نداره درست میشه (: