2789

خیلی ناراحتم به خاطر کار شوهرم هر چی هم بهش میگم قبول نمیکنه.منم دارم قبل از اینکه از سرکار بیاد با بابام اینا برم خونشون😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هنوز نمیدونم قضیه چیه ولی خب امیدوارم ناراحتیت برطرف شه

از قدیم گفتن عشق آدم و کور میکنه....اما یادمون باشه جوری باشیم ک وقتی کسی دست از عشق کشید درست وقتی ک پرده از جلوی چشما کنار رفت بجای جلوه قشنگی ک همیشه از عشق دیده میشد ٬ چیزی جز تعفن و کثافت و خیانت نشه دید؛جوری نباشیم ک معنای عشق رو ب کثافت بکشونیم؛ بجای ادای انسانیت سعی کنیم انسان باشیم؛ شاید اینجوری دنیا بوی اعتماد بگیره🙃 شخصیت ادا نمیخواد اصالت میخواد.

مگه چکاری کرده؟

فکر میکنم چیزی تفریحی مصرف میکنه ولی گردن نمیگیره قبلا یبار گفتم بهش قول داده بود میگفت دیگه جای دوست و رفیقام نمیرم دوباره دیروز بویی فهمیدم هر چیییی هم میگم گردن نمیگیره.قهر کردیم.حالام امروز با دوتا بچه هام میخوام برم خونه بابام😭😭😭😭ولی دوستش دارم دلم براش تنگ میشه😭😭😭همش بهم میگه تو تهمت میزنی و قبول نمیکنه اونم ازم قهر کرده

فکر میکنم چیزی تفریحی مصرف میکنه ولی گردن نمیگیره قبلا یبار گفتم بهش قول داده بود میگفت دیگه جای دوس ...

بگو اگه راس میگی بریم یه تست بدیم ببینیم چی درمیاد

اخییی عزیزم خیلی سخته خدا بهت صبر بده

ولی بنظرم بهتره مطمعن باشی بعدش شایدم همچین کاری نمیکنه و ترکی قضاوتش میکنی

همسرت چکارکرده؟

توضیح دادم..هررر چی بهش میگم میگه نه بوی پلاستیکه.تهمت میزنی و گفت نمیبخشمت و چمیدونم بیشتر انگار اون طلبکارم شد و گفت وسیله هاتو بردار و برو..ولی خودم از بس ناراحتم میخوام چند روز جا بزارم برم خونه بابام اینا نمیدونم کارم درسته یا نه