2789

سلام

چقدر خرجتون میشه

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بستگی داره شغلت چی باشه اونایی که شغل ازاد داشتن به نسبت گرونی اونا هم خدمات و وسایلشون گرون شده یکی فرش میفروخت ۲ میلیون الان میفروشه ۲۰ میلیون فرقی به حالش نکرده

فقط حقوق ثابت ها اذیت میشن

من پارسال درامدم ۶۰ تومن به زور میشد الان ۳۰۰ به بالا درمیارم

خرج زیاد شده ولی درامد به نسبت رفته بالاتر خیلیا تو همین تورم هم پولدار شدن

فامیل ما لوازم ارایشی و شوینده اینا داره ماهی بالای ۶۰۰ تومن سودش هست خب این دیگه ۱۰۰ تومن خرج بکنه هم ۵۰۰ تومن براش پس اندازه

🦢✧ ̊.🎀🩰 ̊˖ برنامه نویس و طراح وب

والا با این شرایط بتونیم شکممون سیر نگه داریم بُرد کردیم دیگه به پسانداز نمیرسه

خونه دارید از خودتون؟

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

خودم شاغلم و همسرم ماهی یه مبلغی برام میزنه اونارو همشو پس انداز میکنم

خرجمم کامل با همسرمه

از پول خودم خرج نمیکنم

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
بستگی داره شغلت چی باشه اونایی که شغل ازاد داشتن به نسبت گرونی اونا هم خدمات و وسایلشون گرون شده یکی ...

اون 500 رو باید بره جنس جدید بیاره و با قیمت جدید

یکی میگفت اصل پول وسودیکه کردیم رو رو هم میزاریم تا بتونیم جنس جدید بیاریم انقد قیمتا هر بار بالا میره

پس انداز نمیکنم زندگی بهم یاد داده هرکاری دوس دارم بکنم شاید فردایی نباشه پس هرکاری دلم بخاد با پولم میکنم لذت میبرم تا چیزی تو دلم نمونه کسی از فرداش خبر نداره اونم با شرایط حال

بستگی داره شغلت چی باشه اونایی که شغل ازاد داشتن به نسبت گرونی اونا هم خدمات و وسایلشون گرون شده یکی ...

شغلتچیه؟

شوهرم کارمندع ماهی ۲۶ میگیذه

شاید منم شغل تو رو زدم

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗