2789
عنوان

دیت ماشینییی

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 24 پست
یادش بخیر زمانی که دوست بودم با شوهرم چقدر دیت ماشین داشتیمحسابی خوش بگذرون که بعد ازدواج دیگه خبری ...

دقیقا همینو دوس پسرمم میگه icon اون سری بارون اومد شیشه ها بخار هوا عالی . دوس پسرم میگفت دیگه همچین دیتی سخت گیر میادا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اها پس پسر خوبیه هول نی

تا حالا 5 بار دیت داشتیم 2 بارش توی ماشین بود اون 3 بار هم محل کار خودش بودیم و هر سری دست نزده بهم اصلااا . حتی بعد اینکه اومدم خونه توی ویس بهم میگفت همش دارم فکر میکنم به اینکه تو به این همه نازی من چطوری بعد ازدواج دلم میاد با تو س.... کنم icon

دقیقا همینو دوس پسرمم میگه اون سری بارون اومد شیشه ها بخار هوا عالی . دوس پسرم میگفت دیگه همچین دی ...

این جان عزیزممم پایدار باشین

الان که بیرون رفتنای ما در حد یه خرید و یه پارک رفتن بچه ام دیگه همین

در قلب کوچک من تو چقدر فراوانی ❤️🔗 ( کاربر خانم هستم )

تا حالا 5 بار دیت داشتیم 2 بارش توی ماشین بود اون 3 بار هم محل کار خودش بودیم و هر سری دست نزده بهم ...

اخی گلم ایشالا قسمت بشه خوشبخت بشی همچین پسرایی کم گیر میا یک در هزاره

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
تا حالا 5 بار دیت داشتیم 2 بارش توی ماشین بود اون 3 بار هم محل کار خودش بودیم و هر سری دست نزده بهم ...

عزیزم من اصلا اینطوری نیستم بگم وای چرا بغل کردی چرا بوس کردی
خودم دیت اول هم پریدم بغلش هم لپشو بوس کردم جوری که شوکه شد
الانم چند ماه دیگه عقدمه
ولی از این حرف حس خوبی نگرفتم

دقت کرده اید جملات وارونه چگونه است؟ گنج، جنگ میشود؛ درمان، نامرد میشود و قهقهه، هق هق میشود ولی دزد همان دزد است درد همان درد است و گرگ همان گرگ آری نمیدانم چرا من، نم زده است و یار، رای عوض کرده است، راه گویی هار شده و روز به زور میگذرد، آشنا را جز در انشا نمیبینی و چه سرد است این درس زندگی به زبان های انگلیسی (C1)، آلمانی (C1)، اسپانیایی(C1)، پرتغالی(B2)، ایتالیایی(B2) و عربی(B1) مسلطم جز آلمانی و انگلیسی سایر زبان ها رو خودخوان یاد گرفتم، در مورد زبان هایی که مسلطم اگر سوالی داشته باشید خوشحال میشم کمکتون کنم بی هیچ شکی زیباترین زبان جهان زبان پارسیه، با زبان پارسی میانه ( فقط به صورت گفتاری و نه نوشتاری ) هم آشنایی دارم و اگر توی تاپیک های ادبی تگم کنید خیلی خوشحال میشم