2789

از شرایط نامساعدمون سواستفاده کرد و پنهانی پول خوبی به جیب زد

هر وقت مشکل مالی داشت من بهش قرض میدادم

دلم شکست از کارش چقدر بهش اعتماد داشتم چطور دلش اومد ؟

کلی قسم میخوره که من اینکار رو نکردم و دیوونه شدید

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

از کجا مطمئنی؟

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹)

از کجا مطمئنی؟

مطمئن نیستم

قسم خورد که اینکار رو نکرده

ولی یه نفر بهم گفته کار اون بوده

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چند سال پیش دزدی شد از من توسط یک عضو جدید در فامیل

به یکی از نزدیکان گفتم بدون سرو صدا بهشون اطلاع بدید بیارند

و پس آوردند

قطع ارتباط کامل هستم باهاش

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
چند سال پیش دزدی شد از من توسط یک عضو جدید در فامیل به یکی از نزدیکان گفتم بدون سرو صدا بهشون اطلاع ...

منم باهاش صحبت کردم

قسم خورد که من این کار رو نکردم و دیوونه شدید

منم باهاش صحبت کردمقسم خورد که من این کار رو نکردم و دیوونه شدید

من مدرک معتبر داشتم منزلمون دوربین داشت

ولاغیر که عمرا کردن میگرفت

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

از زندگیم بلاکش میکنم

رهــــاصالحـے..................................سلام سلام رها هستم. یه دختر پر حرف و پر انرژی 😅💪🏻عاشقه: خندیدن و مسخره بازی و اذیت کردن آدمای مورد علاقم🫶🏻😂گاهی خیلی مهربون، گاهی خیلی لجباز ولی در کل ادم بی آزاریم قول میدم😁🩵 پروف خـــــــودمم 🎀اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم چون ، پشت هر اکانتی قلبی میتپــــ❣️ــــه .

مطمئن نیستمقسم خورد که اینکار رو نکردهولی یه نفر بهم گفته کار اون بوده

از کجا میدونی اون طرف درست گفته؟

ببین یه سری یه نفر امانتی دست من داشت من سر راه رفتم خونه ی یکی کیفمو از خودم جدا کردم و ازم دزدیده بودن.خیلی سخت بود که ثابت کنم کار من نبوده.و چون اون زمان دست من خالی بود یه نفر رفته بود به کسی که امانتیش دستم بود گفته بود کار خودشه .نیاز داشته برداشته الکی میگه ازم دزدیدن.من هیچوقت حلالش نمیکنم🥲شماهم خوب بررسی کن و با حرف یکی دیگه تهمت نزن

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹)

از کجا میدونی اون طرف درست گفته؟ببین یه سری یه نفر امانتی دست من داشت من سر راه رفتم خونه ی یکی کیفم ...

چون فقط همون یه نفر از قضیه بینمون خبر داره

اون یه نفر هم عقل درست حسابی نداره

اعصابم بهم ریخته نه به خاطر پول

به خاطر اینکه از اعتمادمون سواستفاده شده

همش تقصیر مادر نادونم هست

چون فقط همون یه نفر از قضیه بینمون خبر دارهاون یه نفر هم عقل درست حسابی ندارهاعصابم بهم ریخته نه به ...

حق داری حس بد بگیری.چی بگم

فقط تروخدااگه مطمین نیستین چیزی نگیدفقط حرف بقیه روگوش نکنیدتهمت نزنیددل طرف بشکنه نفرین کنه خدانمیگذرها🥺دیروزم کسی که من فکرشونمیکردم همین تهمت روبمازدن درصورتی که هرچی قسم میخوریم قبول نمیکنن فقط صلوات نذرکردیم ذکرمیگم که پیدابشه وبفهمن مانبودیم ونبایداینجوری باهامون رفتارمیکردن کسی بودکه خیلی نزدیک بودبماهرچندخودش گفت ماچیزیش نمیشیم ولی خب مانمیگم خیلی دلمون شکسته خیلی گریه کردیم همینجورخداروقسم میدیم که پیدابشه وبفهمن اشتباه بودتهمت زدن 😢بخداتهمت خیلی بده ازدیروزچیزی نخوردم سرم دردفقط گریه ودعا کارکشیده ب شکایت گفتیم شکایت کنین تابفهمین مانبودیم امروزشکایت ازطرف ماشده تاب اوناثابت شه اگه مادزدبودیم همچین نمیکردیم شکایت کردیم دزدخونش پیداشه تابفهمن کارمانبوده 😔😔😔😔😔😔😔

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡

از کجا میدونی اون طرف درست گفته؟ببین یه سری یه نفر امانتی دست من داشت من سر راه رفتم خونه ی یکی کیفم ...

خیلی بده تهمت زدن دیروزم همین ماجرابراماشده فقط خداکنه پیدابشه بفهمن کارمانبوده😔😢

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡

خیلی بده تهمت زدن دیروزم همین ماجرابراماشده فقط خداکنه پیدابشه بفهمن کارمانبوده😔😢

عزیزم☹️درک میکنم.خیلی حس بدیه

چقدر پول ؟ ؟

شما به ایمان ما ، به اقتدار ما ،به نترس بودن های ما ،به غصه و لباس مشکی های ما، به دغدغه های ما، به توانایی های ما، به شعارهای ما، به کودکان ما، به هر آنچه هستیم بی احترامی و حسادت میکنید و افسوس برای شما که ما زندگی میکنیم و به پیش میرویم و از شما جز نظاره به ما و بی احترامی چیزی بر نمیآید ، به خودتان نگاه کنید شبیه جسم ناقص و زمینگیری شده اید که از شدت ناتوانی به بچه های سرمست از بازی دشنام میدهند 💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️