2789
میدونه دوس بودیم یسال قیافه ای من کوچکتر میزنم ولی مادرش اینا نه نمیدونن

خوب اگر خودت و خودش مشکلی ندارید که مسأله ای نیست

پس چرا میگی خواستگار ی طوری انگار از غیب اومده بگو پارتنرم دیگه

با همه اوکیم و ریپلای هارو میخونم در صورتی که دور از ادب باشی یا پافشاری برای مطلب غیر علمی داشته باشی جواب نمیدم 👋👋

خب بنظرم بگو نیانخیلی بده مرد کوچیکتر باشهحس میکنم خودت مشکلی نداری و مشکلت اینه اونا مشکل داشته باش ...

نه از همه نظر ازاونا بهتریم نمیگم خیلی خشگلم ولی خیلیا میگن خوبی وضع مالی هم ما بهتریم. ولی من اینطور بی اعتماد ب نفس شدم.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خوب اگر خودت و خودش مشکلی ندارید که مسأله ای نیست پس چرا میگی خواستگار ی طوری انگار از غیب اومده بگو ...

همون. بیخود کرده مشکل داشته باشه پسرا پرنسس نیستن ک خخ. مادرمم نمیخادش. بزوری چکارکنم اعتماد ب نفس داشته باشم

همون. بیخود کرده مشکل داشته باشه پسرا پرنسس نیستن ک خخ. مادرمم نمیخادش. بزوری چکارکنم اعتماد ب نف ...

ببین اگر خودت با تفاوت سنتون اوکی هستی (, چون اینم جای بحثه که آیا به اندازه کافی حس میکنی بالغه و ..)اون وقت چرا باید مشکلی باشه

خانوادش هم اوکی بودن عالی نبودن به سلامت

با همه اوکیم و ریپلای هارو میخونم در صورتی که دور از ادب باشی یا پافشاری برای مطلب غیر علمی داشته باشی جواب نمیدم 👋👋

ببین اگر خودت با تفاوت سنتون اوکی هستی (, چون اینم جای بحثه که آیا به اندازه کافی حس میکنی بالغه و . ...

آره از این نظر اذیتم کرده فکرمیکنک. نتونه خودشو جمع کنه. هنو میره با رفیقاش بیرون. کافه واینا و ... دل سیاهم هست میگ تا سرکوچه نمیزارم بری