gggcgffv مدیر عضویت: 1405/02/07 تعداد پست: 58 عنوان چیکارکنم | مشاهده متن کامل بحث + 42 بازدید | 21 پست 30سالمه هنوز مجردم خاستگار بخاد بیادروم نمیشه سنمو بگم. چکارکنم امروز | 13:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زفیر عضویت: 1404/10/21 تعداد پست: 833 میدونه دوس بودیم یسال قیافه ای من کوچکتر میزنم ولی مادرش اینا نه نمیدونن خوب اگر خودت و خودش مشکلی ندارید که مسأله ای نیست پس چرا میگی خواستگار ی طوری انگار از غیب اومده بگو پارتنرم دیگه با همه اوکیم و ریپلای هارو میخونم در صورتی که دور از ادب باشی یا پافشاری برای مطلب غیر علمی داشته باشی جواب نمیدم 👋👋
gggcgffv مدیر استارتر عضویت: 1405/02/07 تعداد پست: 58 خب بنظرم بگو نیانخیلی بده مرد کوچیکتر باشهحس میکنم خودت مشکلی نداری و مشکلت اینه اونا مشکل داشته باش ... نه از همه نظر ازاونا بهتریم نمیگم خیلی خشگلم ولی خیلیا میگن خوبی وضع مالی هم ما بهتریم. ولی من اینطور بی اعتماد ب نفس شدم.
gggcgffv مدیر استارتر عضویت: 1405/02/07 تعداد پست: 58 خوب اگر خودت و خودش مشکلی ندارید که مسأله ای نیست پس چرا میگی خواستگار ی طوری انگار از غیب اومده بگو ... همون. بیخود کرده مشکل داشته باشه پسرا پرنسس نیستن ک خخ. مادرمم نمیخادش. بزوری چکارکنم اعتماد ب نفس داشته باشم
gggcgffv مدیر استارتر عضویت: 1405/02/07 تعداد پست: 58 خوب اگر خودت و خودش مشکلی ندارید که مسأله ای نیست پس چرا میگی خواستگار ی طوری انگار از غیب اومده بگو ... مجردین شما
زفیر عضویت: 1404/10/21 تعداد پست: 833 همون. بیخود کرده مشکل داشته باشه پسرا پرنسس نیستن ک خخ. مادرمم نمیخادش. بزوری چکارکنم اعتماد ب نف ... ببین اگر خودت با تفاوت سنتون اوکی هستی (, چون اینم جای بحثه که آیا به اندازه کافی حس میکنی بالغه و ..)اون وقت چرا باید مشکلی باشه خانوادش هم اوکی بودن عالی نبودن به سلامت با همه اوکیم و ریپلای هارو میخونم در صورتی که دور از ادب باشی یا پافشاری برای مطلب غیر علمی داشته باشی جواب نمیدم 👋👋
زفیر عضویت: 1404/10/21 تعداد پست: 833 مجردین شما بله پارتنر دارم با همه اوکیم و ریپلای هارو میخونم در صورتی که دور از ادب باشی یا پافشاری برای مطلب غیر علمی داشته باشی جواب نمیدم 👋👋
gggcgffv مدیر استارتر عضویت: 1405/02/07 تعداد پست: 58 ببین اگر خودت با تفاوت سنتون اوکی هستی (, چون اینم جای بحثه که آیا به اندازه کافی حس میکنی بالغه و . ... آره از این نظر اذیتم کرده فکرمیکنک. نتونه خودشو جمع کنه. هنو میره با رفیقاش بیرون. کافه واینا و ... دل سیاهم هست میگ تا سرکوچه نمیزارم بری