2789
عنوان

پیامک مشکوک همکار متاهلم 😒😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 31 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شایدم امتحانت کرده

بهتر نبود اول واکنش منو ببینه بعد بگه اشنباه فرستادم ؟

از زنهای متاهل سایت که با پسرهای داغون و مشنگ سایت فاز عشق و عاشقی برداشتن متنفرم خاک تو سرتون خااااااااک🤢

همون اشتباهی بودنو در نظر بگیر و قضاوت نکن.ان شاءالله خانمش پیشش نبوده واقعا برای اون بوده

امیدوارم

هیچ چیز اندازه خیانت حالمو بد نمیکنه

از زنهای متاهل سایت که با پسرهای داغون و مشنگ سایت فاز عشق و عاشقی برداشتن متنفرم خاک تو سرتون خااااااااک🤢

😑😑😑چرا با همکار مرد متاهلت پیامک بازی میکنی اصلا کاری هم باشه خیلییی سعی کن کمتر پیام بدی سر سنگی ...

پیامک بازی 😧😧😧😨

خب پیام میده فلان چیزو فرستادی یا رسید یا هر چی میگم اره

این پیامک بازی نیست که

نه اون بی مخ کارشو کرده حرفشو زده ذهن شمارو مشغول کرده. یعنی تا یه قدمی اومده بعد گفته ببخشید اشتباه ...

من اصلا به خودم نگرفتم

فکر کردم در حال خیانته با یکی دیگه 😧😬

شاید قهر بودن پیام داده برا آشتیبیخیال جدی نگیر

اره ممکنه

امیدوارم همینطور باشه

از کجا معلوم که زنش کنارش هست شاید با اقوامش و دوستاش رفته مسافرت یا هر دلیلی که کنارش نیست ..شما بد ...

بله ممکنه

انشالله همین طور باشه

پیامک بازی 😧😧😧😨خب پیام میده فلان چیزو فرستادی یا رسید یا هر چی میگم اره این پیامک بازی نیست که

اهاا من فک کردم مثلا چت میکنید

کلا زیاد سرد رفتار کن باهاش

اگه حتی از قصد هم نفرستاده باشه که احتمالش یک درصدع الان همش به رفتارت توجه میکنه که ببینه تو چه واکنشی نشون میدید بهش