2789
عنوان

میشه بگید چطور بهش این خبرو بدم😔

1 بازدید | 16 پست

بچه ها دوست صمیمی من خیلی ساله مشکل ناباروری داره و بچه نداره از طرفی من باردارم و نمیدونم چطور بهش بگم فک میکنم شاید غصه بخوره یا دلش بشکنه.اصلا بحث حسادتو این خاله زنک بازیا رو نمیگما ، دلم برای دلش ناراحته.از طرفی میدونم اگه نگم بیشتر ناراحت میشه نمیدونم چیکارکنم یه راه حلی بهم بگید😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به نظرم اصلا پنهون نکنیاااا وای این کارت خیلییی بهتره آدم یه حس بدی بهش دست میده ازش قایم کنی میگه چون مشکل داشتم قایم کرده و فلان

میدونستید مغول ها وقتی غذا نمیخورن مامانشون بهشون میگه بغول😂 من زندگی بزرگسالی نمی‌خوام منو ببرید استخر توپ😩همیشه گشنمه حتی وقتی دارم غذا میخورم😋 همونیم که میگم حالم خوبه اما دیگه پوست لبی برام نموندههههه🙂مشکلی با صبر ندارم فقط نمی‌دونم چقد دیگه باید صبکنم🤔زندگیم هر روز داره “تازه کجاشو دیدی، این که چیزی نیست” تر میشه🤩کاش تو زندگی بعدیم یه ابر باشم ،هروقت ناراحت شدم گریه میکنم تموم شم😭

اون هم برات خوش حال میشه هم زخم قدیمی خودش باز میشه دیگ هر کار کنی ولی بگو بهش

اره دقیقا میدونم خوشحال میشه ولی خب وقتی خودمو جاش میذارم میدونم حتما توی دلش برای خودش غصه میخوره😔

طبیعی رفتار کن . فرض کن اون چنین مشکلی نداره کلا عادی باش تا اون اذیت نشه

رهــــاصالحـے..................................سلام سلام رها هستم. یه دختر پر حرف و پر انرژی 😅💪🏻عاشقه: خندیدن و مسخره بازی و اذیت کردن آدمای مورد علاقم🫶🏻😂گاهی خیلی مهربون، گاهی خیلی لجباز ولی در کل ادم بی آزاریم قول میدم😁🩵 پروف خـــــــودمم 🎀اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم چون ، پشت هر اکانتی قلبی میتپــــ❣️ــــه .

به نظرم اصلا پنهون نکنیاااا وای این کارت خیلییی بهتره آدم یه حس بدی بهش دست میده ازش قایم کنی میگه چ ...

نه اصلا اینکارو نمیکنم چون قبلا یکی اینگارو کرده بود باهاش و خیلی ناراحت شده بود خودمم باشم ناراحت میشم این اتفاق بیفته حتما میگم بهش ولی چون خیلی احساساتی ام متاسفانه دائما یادم میاد چطور بهش بگم گریم میگیره😔حتی توانایی گفتنشم ندارم

بنظرم بهش پیام بدم بهتره چون اصلا نمیتونم رودررو صحبت کنم به شدت گریم میگیره

پیام بنظرم جالب نیست زنگ بزن حالشو بپرس و اونم حال تو رو پرسید بگو علائم بارداری دارم

💫"اعتماد" ساختنش سال ها طول میکشد، تخریبش چند ثانیه، و ترمیمش تا ابد💫
بنظرم بهش پیام بدم بهتره چون اصلا نمیتونم رودررو صحبت کنم به شدت گریم میگیره

ترو خدا یوقت گریه نکنی

چند بار تمرین کن قبلش

راستی نینیتم مبارک🩵

رهــــاصالحـے..................................سلام سلام رها هستم. یه دختر پر حرف و پر انرژی 😅💪🏻عاشقه: خندیدن و مسخره بازی و اذیت کردن آدمای مورد علاقم🫶🏻😂گاهی خیلی مهربون، گاهی خیلی لجباز ولی در کل ادم بی آزاریم قول میدم😁🩵 پروف خـــــــودمم 🎀اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم چون ، پشت هر اکانتی قلبی میتپــــ❣️ــــه .