2789
عنوان

وایی امروز ی چیزی دیدم پشمام ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 91 پست
فاز کجا بود کارش درست نبوده به هیچ عنوان حتی صد در صد اشتباه هم بوده.ولی اگه دخالت میکردن و طرف حمله ...

از چهار راه مولوی یه کیف مسافرت خریدم داشتم برمیگشتم سوار مینی بوس شدم چون نزدیک بود وایسادم رکاب دوتا خانم اومدن یکی نشست یکی سرپا.ویه آقا اومد این خانم رو از پشت بغل کرد .پیش اون همه آدم.گفتم آقا برو بشین مرص داری مگه.خلاصه کلام کتکی نوش جان کردم که بماند.یکی نیست بگه آخه تو چیکار داری بابا.دیدم که میگم .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وایییییی خدا لعنتشون کنههه اینارو من یه بار بچه بودم رفته بودیم طبیعت من خیلی بازیگوش بودم رفتم تنها بقیه جاهارم بگردم همچین صحنه ای دیدم ۷ سالم بود ترسیده بودم فکر کردم یارو داره دختره رو میکشه یا اذیتش میکنه😑😑شروع کردم داد زدن و فرار کردن هنوز یادم میاد حالت تهوع میگیرم

دمیون گرررر🐈🐱. میتونی بگی گرررر؟- چی؟- گرررررر🐯

از چهار راه مولوی یه کیف مسافرت خریدم داشتم برمیگشتم سوار مینی بوس شدم چون نزدیک بود وایسادم رکاب دو ...

کتک خوردی!؟😐

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

فاز کجا بود کارش درست نبوده به هیچ عنوان حتی صد در صد اشتباه هم بوده.ولی اگه دخالت میکردن و طرف حمله ...

از این نظر بله ولی الان یه دختر خانم هم در مورد پارک تاپیک زد و خانمی گفت، تو نگاه نکن.

والله این نشانه فضولی و .... نیست، بخاطر بچه هامون باید عکس العمل درست داشته باشیمم.

مثلا من بودم، با شوهرم برمیگشتم و تو ماشین دستمو میزاشتم روبوق و و برمیگشتیم

هیچ کاری نباید داشته باشی.وقتی هر دو بارضایت دارن کاری رو انجام میدن اصلا نباید دخالت کرد.اگه یکیشون ...

درسته باید ترک کرد ولی مکان عمومی جاش نیست

خصوصا اگه یه بچه ببینه برا همیشه روش اثر میذاره

دمیون گرررر🐈🐱. میتونی بگی گرررر؟- چی؟- گرررررر🐯

فیلم بگیری پخش کنی؟!!!!!یاخدا چجور جرات این کارو داری؟!!!!کار اونا شرم آور ولی من باشم انگار که هیچی ...

کجا گفتم باید فیلم میکرفتم؟

گفتم اگر یکی دیگ بود حتما فیلمی برمیداشت تهدید میکرد پول بده فیلما حذف کنم

شوهرم میگفت بعضیا هم میرن ب جمعشون اضافه میشن میگن باید منم باهاش سک .... کنم و خیلی چیزا

بله با اجازه بزرگترا .بدا بد .البته اون آقا پسر بدون تیشرت و خونی مالی رفت ولی خب من بله نوش جان

چقدر بد

واقعاً آدم جرات نمیکنه دخالت کنه

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩