2789
عنوان

وایی امروز ی چیزی دیدم پشمام ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 91 پست
هیچ کاری نباید داشته باشی.وقتی هر دو بارضایت دارن کاری رو انجام میدن اصلا نباید دخالت کرد.اگه یکیشون ...

چرا شماها معنی کلمه مکان عمومی رو نمیفهمین و جالبه فاز روشن فکری هم برمیدارین.

اگر خانم بچه داشت چی؟؟؟؟؟؟

خوشم از دیدگاهات میاد کلا با دید باز نگا میکنی🩷

کسی ک میاد تو فضای باز بنظرتون ترسی داره از این؟

بعد اینکه با ی کلیک مردم میتونن فیلم hd ببينن چ نيازی ب فيلم اينا دارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی ک میاد تو فضای باز بنظرتون ترسی داره از این؟بعد اینکه با ی کلیک مردم میتونن فیلم hd ببينن چ نياز ...

بله کاملا درسته

بقیه نظراتتونم دیدم تو سایت راجب ازدواج و...کلا حس آدمای سنتی و نمیدید 💓🥲

یه فیلمی دیدم تو جنگل بود .طرف از دور داشت فیلم سکسس یه زن و مردی رو میگرفت . رو زمین کنار ماشین بودن رو هم دیگه 😑🫠زنه مقنعه سرش بود 😑😑بعد یهو رو زمین بدو بدو دیوید سمت اون دو نفر و زده یهو دید و ترسید 😑😑

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

عزیزم آخه محیط عمومی جای اینکارا نیس شما فرض کن یه بچه کوچیک این صحنه رو میدید چه فاجعه ای میشد

یه نفر تو محیط بازار یکی و میبینه دیگه نمیتونه جلو خودش بگیره همونجا وسط رفت آمد جنون میگیره و بله. مردم میبینن چاره جز اینکه یه رو انداز بندازن و استتار کنن.بعد داستان پزشک مخصوص عدم تعادل روانی تو اون لحضه رو ثبت کرده بود.جنون آنی

بله کاملا درستهبقیه نظراتتونم دیدم تو سایت راجب ازدواج و...کلا حس آدمای سنتی و نمیدید 💓🥲

ممنونم عزیزم نظر لطفته

ولی همین الان یکی بهم گفت بچه سال درحالی ک ازش بزرگترم اونم فقط چون بهش گفتم برو کار کن مگو چیست کار چون شاهزاده ای در کار نیست بیاد نجاتت بده

امیدوارم حتی ی درصد تونسته باشم باحرفام کمکت کرده باشم

چرا شماها معنی کلمه مکان عمومی رو نمیفهمین و جالبه فاز روشن فکری هم برمیدارین.اگر خانم بچه داشت چی؟؟ ...

فاز کجا بود کارش درست نبوده به هیچ عنوان حتی صد در صد اشتباه هم بوده.ولی اگه دخالت میکردن و طرف حمله میکرد بهشون یکی یه چاقویی چیزی میخورد اونوقت چی.پس بهتره اصلا کاری نداشت نداشت رفت

هیچ کاری نباید داشته باشی.وقتی هر دو بارضایت دارن کاری رو انجام میدن اصلا نباید دخالت کرد.اگه یکیشون ...

عجب.....

مفهوم مکان عمومی چیه اون وقت؟

مگه حیوونن؟؟

فرزند ایران و جانفدای میهن🕊🖤 یک شب سرد زمستان در خیابان های شهر/من به چشمان خودم، دیدم خدارا، مرده بود💔🖤چه جوانانی، اسماعیل، میبینی؟ چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند🖤

شاهزاده بیاد چیه دیگه؟منظورش چیه؟

شاهزاده اینجا یعنی پسر مردم

میگن شوهر میخوایم

میگم خب تو خونه پیدا نمیشه

میگه نمیتونم یا نمیخوام کار کنم

میگم استقلال مالی مهمه

چجوری پیداش بشه وقتی تو جامعه نباشی

میگه حقوقش کمه

میگم سرمایه جمع کن رزومه جمع کن دوره ببین

و در اخر بهم میگن برو باباicon