2777
2789

همون ۴۱روز بخون من خواهرم برای ازدواجش خوند ولی  صبحا میخوند بعد نماز صبح میخوندش البته به همراهش سوره ی نصر هم میخوند

پروردگارا هیچ گاه مرا به حال خودم وا مگذار،ای قادر متعال ای بخشنده ی بزرگوار طاعت و بندگی جانانه ات را به تمام بندگانت عطا بفرما،ای مهربانترین مهربانان.اللّهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷🌷🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون دوستش حشر و نصر رو خوند دقیقا شب ۴۰ام خواستگاریش بود و ازدواج کرد یادمه توو ایام عروسی این دوستش بود که خواهرمم میخوند یعنی ایام عید بود بعد خرداد ماه بود خواستگاری خواهرم

پروردگارا هیچ گاه مرا به حال خودم وا مگذار،ای قادر متعال ای بخشنده ی بزرگوار طاعت و بندگی جانانه ات را به تمام بندگانت عطا بفرما،ای مهربانترین مهربانان.اللّهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷🌷🌷

ببخشید کسی نمیدونه بخوام یه تایپیکو دوباره تکرار کنم و بیاد بالا باید چه کار کنم ۱۲ این تایپیکو گذاشتم میخوام به روز رسانی بشه دوباره

خوب فقط بخونیم بعدش دعامونوکنیم یا اول دعامونو بگیم بعد بخونیم 😐

به نیت حاجتت بخون دیگه عزیزم.مثلا ای خدای مهربون من چهل روز سوره حشرو میخونم تو هم فلان حاجتو بهم بده.برای دختر منم بی زحمت دعا کن.مطمین باش حاجت میگیری.به هر روشی شده

سلامتی دخترم تنها آرزوم😔

من  سوره حشر رو 40 روز برای نمرات دانشگاه خوندم. با اینکه یه سری از امتحانات رو اصلا خوب ندادم و ...

اما معدل اون ترمم شد 19/40. یعنی هنوزم تو تعجبم. برای یه موضوع مهم دیگه هم 40 روز خوندم و تازه تموم شده. انشالله حاجت بگیرم بیام تاپیک بزنم