2777
2789

سلام عزیزم من از توسل به امام زمان خیلی تاحالا حاجت گرفتم

ایشون امام زنده زمان ما هست اگر ازش چیزی بخواهیم حتماً میده بهمون

نمازش صفحه دوم تاپیکم هست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1772565/مثل-هر-بار

میتونی قرآن دعا یا اینکه یه تعداد صلوات بفرستی و ثوابشو هدیه به حضرت کنی و حاجتت رو ازش بخواهی

من چندتا چله گرفتم و ثوابشو هدیه کردم واقعا معجزه شد برام

انشاءالله حاجت روا باشید🌹🌹🌹

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ختم چهل و یک روزه ی سوره ی حشر

البته ما میخوایم از امشب ختم ۲۱ روزه ی تسبیح حضرت زینب بگیریم

پروردگارا هیچ گاه مرا به حال خودم وا مگذار،ای قادر متعال ای بخشنده ی بزرگوار طاعت و بندگی جانانه ات را به تمام بندگانت عطا بفرما،ای مهربانترین مهربانان.اللّهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷🌷🌷

ختم جوشن کبیر و سوره یاسین به اینصورت که هرروز 1فراز از دعای جوشن کبیر رو میخونی با اون دعای تکرار اولش و یک یس تا وقتی که کل 100آیه جوشن کبیر تموم بشه 

خیلی حاجت میده خیلی 

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود
عزیزم ختم تسبیح حصرت زینب به چه صورته؟

اینجوریه که تا ۲۱روز هر بار یه دور تسبیح نذر صلوات میفرستیم برای حضرت زینب ،وقتی حاجت گرفتیم ۲۱تسبیح میگیریم و پخش میکنیم بین مردم و طریقه این ختمم توضییح میدیم براشون

پروردگارا هیچ گاه مرا به حال خودم وا مگذار،ای قادر متعال ای بخشنده ی بزرگوار طاعت و بندگی جانانه ات را به تمام بندگانت عطا بفرما،ای مهربانترین مهربانان.اللّهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷🌷🌷
مرسی عزیزان انشالا که همیشه حاجت روا باشید  حسابی دلم شکسته به هرجایی میزنم بلکه یه  جوابی ...

پناه بر خدا ان شائ الله که خدا خودش کمکتون میکنه،دعای موقع سحر هم گیراست،نماز شب هم همون بتونین شفع و وتر رو بخونید خیلی عالیه

ختم 41 روزه بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم 

خیلی مجربه

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
چله سوره حشر

بله تا چهل روز و امام صادق ع فرمودن تا ۴۱روز و باید مراقب بود که یه روز از دستمون در نره وگرنه باید از اول شروع کنیم