2789
عنوان

دعانویس

1 بازدید | 17 پست

سلام خانوما کسی شماره دعا نویس یه_ودی داره؟؟؟؟؟؟

یه طلسم سنگین دارم فقط باید بدست یه_ودی باز بشه

لطفاً اگه کسی میشناسه بهم معرفی کنم پای زندگیم وسطه😭😭😭❤️🩹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خواهشن سمت دعانویس فالگیر نرو خودتو داغون نکن نچسب بهر کسی هر حرف اعتنا اعتماد نکن کافیه اسم مادر بگی درگاه هات باز بشن تمومه

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

سلام

این جا فقط و فقط تبلیغه.

شماره و آیدی های خودشون رو میدن.

پول خیلی ها رو هم خوردن !!

این جا اصلا به کسی اعتماد نکنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

خواهشن سمت دعانویس فالگیر نرو خودتو داغون نکن نچسب بهر کسی هر حرف اعتنا اعتماد نکن کافیه اسم مادر بگ ...

من یکی تو همین سایت تو شخصی بهم گفت میتونم کمکت کنم ازم اسم خواست و من اسم خودمو اشتباه ولی اسم مادرو درست بهش دادم ولی راه حلش عجیب و ازار دهنده بود گفتم نمیخوام ینی چاکراه منم باز شده؟ یه سری مشکل پیش اومد از اون موقع

من یکی تو همین سایت تو شخصی بهم گفت میتونم کمکت کنم ازم اسم خواست و من اسم خودمو اشتباه ولی اسم مادر ...

اسم خودت مادر بگی کافیه درگاه بازشه

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

دعا نویس حرامههههههه یا گول و کلاه برداریه یا کارشون با شیطانه که تو آخرت جات میره جفت همون شیطان پس ...

اگه دعای قرآنی هم برا کسی بخونیم حرامه؟

البته به نیت بازگشت معشوق اینا

پس چیکار کنم؟اونی که زندگی منو نابود کرده چی پس

بجای فالگیر دعانویس استاد واقعی علوم غریبه.اون فالگیر دعانویس ادعا دارن موکل دارن ولی موکل طلسم هستش

اگه دعای قرآنی هم برا کسی بخونیم حرامه؟ البته به نیت بازگشت معشوق اینا

همه ی اینا ادعا میکنن کارشون با قرانه در حالی که قرآن مخالف اینچیزاست

هیچکس نمیاد بگه که کارش با شیطانه....

میچسبونن به قرآن