2789
عنوان

دوس پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 28 پست
بعضیا اعتقاد به گل ندارن از نظرشون خشک میشه و چیز چرتیهولی خب برا ما دخترا خیلی با ارزشهفکر میکنن دو ...

دقیقااا . اون سری حرف گل شد بهم گفت این همه پول گل دادن ارزش نداره موقع پریودیت میخای جیگر بخرم بفرستم؟icon

دیشب حرف انداختم الکی گفتم اینقدر گل دوس دارم پینترستم کلا عکس گل شده گفت میخرم برات بعدشم حرفو عوض ...

خببب پس منتظر باش احتمالا بخره چون اونجوری که از حرفات برداشت کردم فکر نکنم خسیس باشه

جناب اقای محترم لطفا درخواست نده فاقد شعور عزیز

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دقیقااا . اون سری حرف گل شد بهم گفت این همه پول گل دادن ارزش نداره موقع پریودیت میخای جیگر بخرم بفرس ...

گل خیلی گزون شده هم تازه:))

مثلا میری بیرون با پارتنرت به گل فزوشی ها نکاه کن

و بگو اخییی چقد خوشگلن اینجوری ۱۰۰ دستتو میگیره میبره داخل و برات میخره

جوای داده ها 🤣🤣🤣🤣تجربه*

خببب پس منتظر باش احتمالا بخره چون اونجوری که از حرفات برداشت کردم فکر نکنم خسیس باشه

خسیس نیست واقعا میبینم برا خودش هم خیلی خوب خرج میکنه ولیییی مثلا من میگم کیفمو خریدم 8 میلیون میگه چه خبرههه کیف چیه خب 2 میلیونیشو میخریدی کلا مخالف هر چیه برند هستicon

گل خیلی گزون شده هم تازه:))مثلا میری بیرون با پارتنرت به گل فزوشی ها نکاه کنو بگو اخییی چقد خوشگلن ا ...

خواهرررر شهر ما کوچیکه همه دیتامون پنهونیه که کسی نبینهicon این مورد رو من جواب نمیدههههicon

وای چه ربطی داره، همه که از اول هدفشون ازدواج نیست.

پس چیه؟

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

صرفا آشنایی و برقراری ارتباط. چیز عجیبی نیست که.

اشنایی چند سال طول میکشه؟

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

شاید چندسال طول بکشه و اصلا تهش به تفاهم نرسن.مگه فرمول داره آخه.

چه دیدگاهی🤦♀️