2789
عنوان

غذای مورد علاقه تون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 75 پست
ما ب اون میگیم بورانی آرتی اره اینم درس میکنن ک من حتی ازونم خوشم نمیاد عوووق🤣🤣🤣🤣🤣🤣با اسفناج ل ...

🤣🤣🤣

اما خاصیت فوق العاده ای داره 👌"

مقصد خاݣ اسـٺ به چـه میناز؎.."

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

🤣🤣🤣اما خاصیت فوق العاده ای داره 👌"

ارره خیلیییی خیلی مقویه ولی من عمرا بمیرمم نمیخورم

آرتی ب همون بورانی سیر و گردم رنده شده بزن خوشمزه تر میشه البته بقیه خانوادم اینجور میخورن من ک نه

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

وای شاید 😂😂 چندسالته اسی ببینم میشه خواهر دار بشم یا نه 😂😂❤️

باو .اسی به کسی میگن که تاپیک زده .من 42

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

ارره خیلیییی خیلی مقویه ولی من عمرا بمیرمم نمیخورمآرتی ب همون بورانی سیر و گردم رنده شده بزن خوشمزه ...

حتما ، امتحانش می کنم خواهری "

مرسی ❤️✨>“

[QUOTE=414820041]فدااات بشم حتما امتحان کن عالیه😉😁[/QUOTE

چشممم🤣خودت نمی خوری !

اما خوب بههه من یاد میدی راه حلشووو ، برای خوشمزتر.."😜😄تو هم امتحانش کن ، حالا چیزی نمی شههه و..."👁️

[QUOTE=414820041]فدااات بشم حتما امتحان کن عالیه😉😁[/QUOTEچشممم🤣خودت نمی خوری !اما خوب بههه من یاد ...

ب بلا خوشگلممم😍😍🥰ارره عشفم هرچی خواستی بپرس بلد باشم چرا ک نه گلم.

اییی آرتی عمرا بخورم🤣🤣🤣🤣

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

ب بلا خوشگلممم😍😍🥰ارره عشفم هرچی خواستی بپرس بلد باشم چرا ک نه گلم.اییی آرتی عمرا بخورم🤣🤣🤣🤣

فدات ،🫰>>بوووس بهت قشنگ "

هرجور راحتتری عشقم "