2789
عنوان

نگهداری از مادر شوهر

129 بازدید | 23 پست

سلام من یه چندماهی هست عقد کردم مادر شوهر یکم مریضه تشنجی هست خونه شوهرمم توی روستاس از اون جایی ک واقعا برام سخته ک بخوام با کسی قاطی زندگی کنم و همچنین خانواده شوهرم خیلی پرو و حاضر جواب هستند سعی دارم بجای عروسی گرفتن ک علاقه چندانی هم ندارم هزینش رو برای اجاره خونه توی یه شهر دیگه ک هم از خانواده شوهرم دور باشم هم اینکه همسرمم یکم تمرکز کنه روی کارش خیلی میترسیدم ک توقع داشته باشن من از مادر نگهداری کنم ولی دیروز گوشی همسرم دستم بود و دیدم سرچ گوگلش زده بود خانه سالمندان مطمئن نیستم برای مادرش بوده یا نه ولی یکم از اینکه پیشمون نیس راضیم ولی ته دلمم راضی نیس بره خانه سالمندان نمیدونم چ فکری باید کرد

تو به روی خودت نیار اصلا ..نگهداریش هم وظیفه تو نیست پس الکی عذاب وجدان نگیر

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما به روی خودت نیار ، سعی هم کن خودت و قاطی مسیولیت نگهداری از مادرش نکنی . اگر گفتند شوهرت و راضی کن براش پرستار بگیرند تو همون روستا کسی بهش برسه پول بذارن روی هم

کسی که تشنج میکنه رو مگه میذارن سالمندان؟

داروهای مخصوص دارن میخورن و کنترل میشه تا جایی که اطلاع دارم

توی روستا اکثرا همه باهم رفت و آمد دارن و از حال هم باخبرن

مطمئنا اگر به یکی از همسایه ها سفارش کنید میره بهش سر میزنه.

یا بچه هایش نوبتی بهش سر بزنند یکی دو روز بمونن پیشش نوبتی

و خدا هست ....

چرا اینقد گارد میگیرین یعنی پدر و مادری که ناتوان شن باید دور انداخته بشن بهرحال وظیفه بچه هاش ازش نگهداری کنن بزارن خونه خودش باشه وهمه به نوبت سرکشی و پرستاری کنن حتی همسر شما چه دور باشه چه نزدیک