2789
عنوان

خواهرم میگه هیچوقت ازدواج نمیکنم

1 بازدید | 11 پست

۳۶سالشه میگه میخاستم ازدواج کنم تا الان کرده بودم دلیلش هم میگه ازنظر جنسی سردم علاقه ای به روابط زناشویی ندارم.ما۶تاییم بقیمون ازدواج کردیم فقط این خاهر مون میگه ازدواج نمیکنم.سرکار نمیره وضعیت مالیمون خوب نیست بدم نیست.بخور نمیره.اما بیشتر برای تنهاییش ناراحتم خیلی.😔😔.بنظرتون این دردی هست که با قرص واینا خوب بشه؟اینم بگم مشکل هورمونی نداره که بگم بخاطر اونه از اولش همینجوری بوده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حق داری عزیزم که ناراحتی برای مجرد موندن خواهرت

ولی خب گاهی اوقات بعضی آدما تو سرنوشتشون ازدواج نیست بنظرم هی بهش نگین ازدواج کن و فلان وقتی خودش علاقه ای نداره

قاتلی به دنبال من است که گاه به گاه درآینه ها میبینمش

اتفاقا منم همسن خواهر شما هستم و مجردم دقیقا همینطورم...

بنظرم چون باید قلبا کسی رو دوست داشته باشیم که باهاش ازدواج کنیم... مخصوصا دخترایی مثل منو خواهرتون که هیچ وقت رابطه نداشتیم

به نظرم خواهرت خیلی عاقله.حق داره برای خودش تصمیم بگیره که ازدواج کنه یا نه .ولی جامعه ما نمیپذیره کسی برا زندگی خودش تصمیم بگیره که ازدواج نکنهوو بچه دار نشه،هی قضاوت و سرزنش و نصیحت،کار امثال خواهرت و امثال من که بچه نمیخواییم سخته واقعا بهترین راه اینه دنبال پیشرفت و درآمد و شغل و ارتقا زندگیش باشه

درست صحبت نکنی مثل خودت برخورد میکنم حواست باشه.